fbpx

Este aproape imposibil să răspundem acestei întrebări la modul general. Dimensiunile bucătăriei, alegerea materialelor, soluțiile particulare – specifice fiecărei bucătării, accesoriile și sistemele de iluminat integrate și nu în ultimul rând echipamentele electrocasnice sunt principalii factori care influențează prețul final.

Totuși, pentru a te ajuta să îți faci o idee generală despre nivelul de preț al bucătăriilor noastre, vei descoperi mai jos prețul real al unei bucătării reale: o bucătărie de tip open space, complet echipată cu accesorii, care este chiar o bucătărie de catalog!

Acesta este doar un exemplu, toate bucătăriile se realizează la comandă în funcție de spațiul, materialele și cerințele voastre!

Așadar, cât costă o bucătărie de catalog 100% Made in Italy?

Mobilier-bucatarie-italia

Preț: 6.656 € (TVA inclus).

* Prețul include costurile de livrare și instalare pentru București și zona metropolitană București. Pentru alte localități se calculează individual costurile suplimentare de livrare și instalare.

myKitchen ZEROUNO reflectă adevăratul spirit italian: design minimalist fără mânere, unde finisajele de lemn și beton asigură un contrast plin de viață, subliniat de perfecțiunea tehnologică prin ritmul profilelelor structurale din aluminiu anodizat negru.

Bucătăria este compusă din:

Insulă (dim. 304 x 97 x H.93cm) cu fronturi „Beton FB02” și corpuri pe ambele laturi ale insulei: corp cu 3 sertare pentru plită, corp cu 2 sertare pentru chiuvetă, 2 corpuri extractibile tip Jolly L.30cm, 2 corpuri cu uși și polițe interioare L.30cm, 4 corpuri cu uși și polițe interioare L.60cm, front și cadru din aluminiu pentru mașina de vase, panouri de placare laterală în finisajul fronturilor.

Blatul de insulă din HPL Unicolor, termorezistent, grosime 20mm, în finisajul fronturilor (Beton FB02). Decupajele pentru plită și chiuvetă sunt realizate în fabrică, astfel că acestea sunt complet impermeabilizate.

Blocul de coloane (279x61xH.226cm) cu fronturi și laterale vizibile „Olmo Cenere” termostructurat de 22mm, compus din: 2 coloane pentru frigidere tip side-by-side, coloană tip cămară L.30cm, coloană pentru încorporare cuptor și cuptor microunde, și coloană cu polițe interioare L.60cm.

Profile-mâner tip „Gola” și soclu din aluminiu extrudat finisaj negru anodizat. Sertare și balamale cu închidere amortizată integrată.

Accesorii mobilier incluse: organizator pentru sertar tacâmuri de 90cm, suport din lemn pentru cuțite, coș de gunoi extractibil și protecție de aluminiu pentru baza chiuvetei.

Care este costul unei bucătării moderne?

Frumusețea stilului este în funcționalitatea sa, ceea ce înseamnă că putem construi o bucătărie modernă la un preț convenabil.

Ideea principală a designului modern este de a crea spații elegante care utilizează eficient materialele.

Catalog de prețuri

Dacă totuși vrei să explorezi și alte configurații sau finisaje și să afli mai multe despre prețul unei bucătării complet mobilate, te rugăm să completezi datele personale și vei primi catalogul de prețuri estimative pe e-mail.

  • Numărul de telefon nu este obligatoriu, însă dacă îl vei completa, un reprezentant MyKitchen Studio va intra în legătură cu tine pentru a discuta câteva detalii despre bucătăria ta de vis.

Doris Luca

Doris Luca

Managing partner @ myKitchen | Sunt aici să te ajut cu informații, sfaturi și tot ce te-ar putea interesa despre lumea fascinantă a bucătăriilor. Mă poți contacta prin email: doris@mykitchen.ro sau telefon: 0740315295. Te aștept la showroom să explorezi cele mai noi tendințe în design-ul de bucătării italiene. myKitchen.ro | Bucătării cu personalitate Bd. Ferdinand I nr. 70, parter, Sector 2 - București

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne:

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.