fbpx

Cele mai noi tendințe în bucătăria modernă.

În urmă cu câteva decenii, bucătăria era ascunsă în spatele casei. Era un loc unde se preparau mesele și se spălau vasele murdare. În prezent, bucătăria are un rol cu mult diferit.

Astăzi, bucătăria este punctul focal al căminului, locul care îi reunește pe toți la începutul zilei sau după un drum lung. Mai mult chiar, bucătăria este prezentată cu fast în toată frumusețea și căldura sa chiar în centrul casei.

bucataria moderna-noutati
Vitrină „Bellevue”
Open space „Tirso”

Bucătăriile s-au schimbat mult de-a lungul deceniilor, iar planificarea noii tale bucătării este foarte importantă. Progresele tehnologice și schimbarea dinamicii sociale au contribuit foarte mult la creșterea bucătăriei moderne.

Se pune un accent mult mai mare asupra caselor cu concept deschis, care se axează în jurul bucătăriei, astfel încât toată lumea să poată fi împreună.

Ca în orice tendință de design modern, stilurile curate și simple au devenit preferatele noilor proprietari, lumina naturală devenind un aspect esențial al aspectului și funcției generale a spațiului bucătăriei.

bucataria moderna-noutati
Sistem de boiserie „Frame”

Tehnologia în bucătăria modernă.

Tehnologia a intrat în bucătărie în forță și nu doar sub formă de gadgeturi și aparate electrocasnice. Astăzi poți avea o bucătărie cu tehnologie integrată în fiecare funcție și aparat – de la robinete la frigider până la iluminat. Aceasta este ceea ce numim o bucătărie inteligentă.

Accesorii tehnologice sunt robinetele de bucătărie echipate cu senzori, care pot simți prezența mâinilor dedesubt iar apa va curge automat sau robinete care se pot controla cu o simplă atingere.

Frigidere care te pot avertiza atunci când produsele alimentare se împuținează sau un aparat de cafea programat pentru a-ți pregăti cafeaua când te trezești. Există, de asemenea, un gadget care îți monitorizează ouăle, spunându-ți care dintre ele este aproape de finalul termenului de valabilitate.

Putem actualiza inclusiv sistemul de iluminare, astfel că acum poți controla toate luminile de pe smartphone sau tabletă.

bucataria moderna-noutati
Coloană „Spazio” pentru mici electrocasnice de blat, lumini LED integrte în polițe
Sistem de module WAIND_K pentru încorporare completă a electrocasnicelor
FENIX NTM Nero Ingo

Iată câteva din noile tendințe pentru anul 2020:

  • Aparate electrocasnice inteligente
  • Uși „Pocket” – sunt ușile care glisează între corpurile de mobilier
  • Blaturi extractibile
  • Iluminat LED
  • Sertare adânci
  • Mai puține corpuri suspendate
  • Sistem deschis de polițe
  • Chiuvete mari și practice
  • Sticlă armată
  • Hote mascate (în tavan sau încorporate în mobilier)
bucataria moderna-noutati
„PLANA”, Blat snack glisant peste blatul de lucru – în varianta extinsă
„PLANA”, Blat snack glisant peste blatul de lucru – în varianta restrânsă

Te așteptăm la showroom să descoperi idei și inspirație pentru proiectul tău de bucătărie, iar noi te vom ajuta să îl transpui în realitate.

Doris Luca

Doris Luca

Managing partner @ MyKitchen | Sunt aici să te ajut cu informații, sfaturi și tot ce te-ar putea interesa despre lumea fascinantă a bucătăriilor. Mă poți contacta prin email: doris@mykitchen.ro sau telefon: 0740315295. Te aștept la showroom să explorezi cele mai noi tendințe în design-ul de bucătării italiene. MyKitchen.ro | Bucătării cu personalitate Bd. Ferdinand I nr. 70, parter, Sector 2 - București

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne: