fbpx

Italienii lucrează design și producție de mobilier, în mod special mobilier de bucătărie, de aproape 100 de ani. Italia este lider mondial în materie de mobilier de bucătărie, iar posibilitățile tehnologice și constructive nu pot fi egalate de producția de mobilier din România.

De asemenea, prețul produselor realizate în Italia este semnificativ mai mic, datorită unui flux de producție și volume foarte mari, Italia fiind și unul dintre cei mai importanți exportatori de mobilier.

Calitatea și continuitatea este întotdeauna garantată, astfel vei primi întotdeauna ceea ce comanzi, conform proiectului pe care îl dezvoltăm împreună.

Factory-One este unul dintre centrele principale de producție mobilier de bucătărie

Bucătăriile MyKitchen sunt produse în Factory-One din Italia, un centru de producție ultra-modern, care îmbină automatizarea cu artizanatul pentru a crea opere de artă în materie de producție personalizată de mobilier.

Fabrica F-1 integrează procese complexe într-un mod eficient și inteligent – de la design, planificare, implementare, totul este realizat în sincron. Fabrica este auto-suficientă în materie de design și proiectare, tăiere și asamblare automatizată pentru elemente de construcție ale bucătăriei, de la panouri singulare la ansambluri complete de mobilier de bucătărie.

Procesul de lucru în cadrul fabricii este computerizat pentru a obține precizie milimetrică și capacitate de producție la standarde înalte pentru configurații personalizate de bucătărie.

Personalizarea componentelor individuale

Factory-One lucrează cu procese complete de producție, inclusiv cu soluții de depozitare automatizate pentru componente pentru a sincroniza piesele pe linia de asamblare. Rezultatele sunt ansambluri de mobilier perfecte din toate punctele de vedere, verificate și inspectate de un control strict al calității.

Timp, calitate, costuri de producție – variabile menținute în parametri optimi

Linia de producție Factory-One integrează toate etapele de producție, de la proiect la livrare. Proiectele sunt mereu livrate la timp datorită unor procese gândite și puse în practică de la A la Z de tehnicieni specializați în producția de mobilier. Departamentele dedicate de vopsitorie și lăcuire utilizează în operațiunile de finisaje lacuri ecologice fără solvent pentru a respecta norme legislative dar mai ales pentru protecția mediului înconjurător.

Valori artizanale pentru proiecte ultra-personalizate

Factory-One cuprinde o unitate specială de producție artizanală formată din designeri și meșteșugari care lucrează atât manufactură, cât și cu ajutorul unor instrumente și tehnologii avansate. Sinergia dintre artizanat și automatizare permite o capacitate de producție de înalt standard calitativ, astfel fiecare bucătărie devine o operă de artă, realizată conform imaginației în proiectare și a preferințelor clienților, pe baza unor procese integrate de fabricare.

Bucătăria ta personalizată, de la proiect la realitate

Suntem designeri de mobilier de bucătărie personalizat în detaliu. Proiectele noastre sunt verificate și confirmate în departamentele tehnice din fabrică, iar cu ajutorul tehnologiei avansate de producție custom-made și just-in-time, acestea devin realitate.

Te așteptăm la showroom pentru a afla mai multe detalii despre modul nostru de lucru, inclusiv pentru o consultanță specializată de proiectare.

Multă inspirație!

Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu

Brand Manager MyKitchen | Telefon: 0751 785 785 | E-mail: info@mykitchen.ro | Sunt responsabil de activitățile de publicitate MyKitchen | Dacă vrei să colaborezi cu noi, sunt aici să fiu de ajutor.

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.