fbpx

Bucătăriile de lux reprezintă expresia eleganței în mobilierul de bucătărie. Formele mobilierului decorează mediul într-un mod armonios și echilibrat, studiul luminii și detaliile de design exaltează privirea. Lemn copt natural, rășină de ciment aplicată manual, ramă de aluminiu ca și suport pentru ușile de mobilier, coloane de mobilier croite pe înălțimea spațiului sunt doar câteva exemple pentru care să alegi o bucătărie de lux. Bucătăriile de lux sunt riguros manufacturate de adevărați maeștri artizani cu sprijinul celor mai noi tehnologii, iar rezultatul este că fiecare bucătărie va fi o capodoperă unică, fascinantă și magică.

Eleganța riguroasă a bucătăriilor italiene de lux este rezultatul combinației între cercetarea tehnologică continuă, experimentarea cu materiale noi și măiestria artizanală autentică. 

Designul italian este renumit tocmai pentru că întruchipează, cu perfecțiune și profunzime rar întâlnite în altă parte, cele două suflete intrinseci ale acestui concept atât de complex, atât de bine delimitat: punctul de contact între o lume artistică și creativă și o lume inginerească, productivă, o sinteză între imaginație și funcție, cu scopul precis de rezolvare a unei probleme practice, concrete.

Bucătăria de lux este cu adevărat un mediu emblematic al acestui concept. În sine, bucătăria este locul principal de sinteză, de combinație între elemente diferite pentru a produce ceva unic; dar când eleganța intră în joc, sinteza devine mai delicată și mai complexă și face ca lumea ideală a frumuseții, a luxului, a căutării și a lumii profund concrete și materiale a alimentelor, a ingredientelor și a muncii artizanale să se întrepătrundă.

Designul bucătăriei de lux este universal

Ce înseamnă cu adevărat luxul pentru tine? 

Poate că ești foarte ocupat în viața ta de zi cu zi, uneori abia dacă găsești timpul să îți tragi sufletul. Sau poate pentru tine luxul este oaza de acasă, un loc în care să încetinești ritmul cotidian și să te relaxezi ori să ai un mediu confortabil în care să te bucuri de o masă gătită acasă, dacă job-ul tău te obligă să mănânci mult în oraș. 

Poate că ești un om pasionat de acasă, pentru care fiecare centimetru de spațiu trebuie savurat sau dimpotrivă, îți place să te distrezi, să socializezi cu prietenii și familia și să îi faci să se simtă bineveniți și relaxați într-un spațiu somptuos sau de eleganță discretă.

Luxul, prin definiție, este o stare de maxim confort și ceea ce face ca cineva să se simtă confortabil este la fel de individual și divers ca oamenii înșiși. Fie că este timpul, liniștea, spațiul, exprimarea de sine, sentimentul de acasă și dragostea, toate cele de mai sus sau ceva complet diferit – adevăratul design al bucătăriei de lux este despre orice te face să te simți luxos.

Dacă ai în vedere o bucătărie de lux, atunci MyKitchen este cu siguranță alegerea potrivită pentru designul bucătăriei tale. MyKitchen Studio are în portofoliu mobilier de bucătărie cu caracteristici atemporale, elegante, cu design rafinat și putem realiza bucătăria de lux aleasă de tine.
Doris Luca

Doris Luca

Managing partner @ MyKitchen | Sunt aici să te ajut cu informații, sfaturi și tot ce te-ar putea interesa despre lumea fascinantă a bucătăriilor. Mă poți contacta prin email: doris@mykitchen.ro sau telefon: 0740315295. Te aștept la showroom să explorezi cele mai noi tendințe în design-ul de bucătării italiene. MyKitchen.ro | Bucătării cu personalitate Bd. Ferdinand I nr. 70, parter, Sector 2 - București

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne: