fbpx

Suntem fani ai călătoriilor în Italia cu variate scopuri, ne place să găsim orice motiv bun pentru o mică vacanță în Bel Paese. Ne gândeam să îmbinăm o chemare profesională cu o vacanță la finalul lui aprilie 2020 la Fuorisalone, Milano Design Week, iar cu ocazia asta să mergem în vizită la Zampieri Cucine, însă evenimentul a fost mutat către toamnă odată cu situația mondială complicată. Sperăm, totuși, să trecem cu bine această perioadă, iar italienii să depășească toate dificultățile, să ne putem revedea cât de curând.

De ce lucrăm cu Zampieri Cucine?

Zampieri Cucine sunt parteneri MyKitchen de ani de zile, designeri și producători de standard foarte înalt în domeniul bucătăriilor de lux, sunt considerați vârf de gamă în domeniul nostru, atât în Italia, cât și internațional.

Toate proiectele de bucătării la comandă pe care le-am dezvoltat cu fabrica Zampieri Cucine sunt impecabile la nivel de calitate, design, construcție, serviciu cu clienții și termene de livrare. Bucătăriile Zampieri pot fi destul de costisitoare raportate la bugete pentru bucătării comune, însă prețul unei configurații reflectă valoarea produsului din toate punctele de vedere.

De ce Milano Design Week?

Fuorisalone aduce împreună o colecție de evenimente sociale și de design care au loc în tot orașul Milano în timpul săptămânii Salone del Mobile, evenimente care definesc spiritul întregului Design Week.

Vroiam să ajungem la Fuorisalone în aprilie pentru că Zampieri Cucine va prezenta la târgul de la Milano de anul acesta noul model Y[PSILON] 2020, un program de bucătărie numit + living Y 2020, remarcabil pentru scheme compoziționale originale care depășesc clasicele și riguroasele alinieri dintre corpurile de bază și suspendate, pentru a da viață diferitelor soluții personalizate.

Noile modularități, variațiile compoziționale și detaliile stilistice sunt gândite să distingă propunerile de bucătărie Zampieri, cărora li se va adăuga noutatea de mobilier pentru zona de zi.

Programul Y 2020 (Design Pierangelo Sciuto și CentroDesignZampieri) se extinde spre living room pentru a dezvolta un concept pe care-l numim bucătăria tranzițională, mobilierul care transcende ideea de utilitate pentru a îmbrățișa o atmosferă estetică a unui întreg mediu interior.

Avem planuri mari pentru 2020 în materie de design de bucătărie

Suntem în curs de proiectare pentru a redecora showroomul MyKitchen din bulevardul Ferdinand I, Nr. 70 cu noi configurații de bucătărie care aduc elemente și abordări inovatoare pentru piața din România. Am pregătit zeci de moodboards, am încercat toate variantele, am găsit o serie de soluții excelente pentru design-ul spațiului de showroom.

Trebuie să eliberăm spațiul din showroom pentru noul mobilier

În prezent, la noi în showroom vei găsi câteva modele de la Doimo Cucine și Zampieri Cucine pentru care am primit foarte multe complimente. Am trăit momente frumoase (și delicioase) alături de aceste modele de bucătării, dar ne dorim să le vindem unor pasionați de design de bucătărie de înaltă calitate și să eliberăm un pic de spațiu pentru noile configurații.

Oferim reduceri de peste 40% pentru bucătăriile de showroom

Bucătăriile sunt complet echipate, atât cu electrocasnice cât și accesorii, oferim transport și montaj incluse pentru achiziționarea unui model. Dacă vrei să le vezi în detaliu, putem stabili o programare la showroom pentru a face cunoștință. Dacă vrei să afli mai multe despre fiecare, click pe imaginile de mai jos pentru detalii tehnice și buletine de proiect.

Văzut și plăcut.

PS: Pentru informații suplimentare despre una dintre configurații, scrie-ne în formularul de contact, sau ne poți suna direct, suntem aici să fim de ajutor.

MY KITCHEN

MY KITCHEN

Bucătării de lux | myKitchen Bucătării cu personalitate Descoperă cele mai noi și frumoase compoziții de mobilier bucătărie din Italia. Te așteptăm cu bucătării moderne, bucătării FENIX, insulă bucătărie, mobilă bucătărie de colț. Consultanță de specialitate și proiectare 3D personalizată.

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne:

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.