fbpx

Italia este cunoscută în întreaga lume pentru calitatea și excelența creațiilor sale de modă și design, astfel că în fiecare an oameni de pe tot mapamondul vizitează Salone del Mobile, locul de întâlnire al celor mai respectați și apreciați producători de mobilier de bucătărie.

Având în vedere aceste premise, nu este deloc surprinzător prestigiul bucătăriilor italiene de lux, care încapsulează toate cunoștințele și experiența de înaltă tradiție artizanală, combinate cu stilul și calitatea extraordinare ale celor mai mari designeri actuali.

Bucătăriile de lux nu sunt concepute doar pentru a fermeca: deși latura estetică este primară și esențială, confortul și durabilitatea cu siguranță nu sunt mai prejos. 

Acesta este motivul pentru care design-ul care impresioneză la prima vedere combină elemente care asigură funcționalitatea maximă: de la insule impunătoare, care pe lângă îndeplinirea unui rol decorativ facilitează ergonomia, până la cele mai avangardiste aparate electrocasnice și structuri mecanizate ascunse.

Când te afli în fața bucătăriilor de lux, le percepi mai mult decât simple elemente de mobilier, te simți în prezența unor opere de artă. Din punctul nostru de vedere, o bucătărie de lux este aceea care combină puritatea formei cu naturalețea materialelor, iar rezultatul va ieși în evidență maiestuos și impunător, degajând un design rafinat și valoros. 

Alegerea unei bucătării de lux înseamnă a viza maximul, combinând o eleganță fără egal cu cele mai noi descoperiri tehnologice. De cele mai multe ori, cel care alege o bucătărie de lux cu siguranță nu vrea să facă compromisuri: dispus să investească și insațiabil, cumpărătorul dorește ca bucătăria să-l reflecte până la sfârșit, oferind tot ce este mai bun din trecut, combinat cu tehnologia și confortul contemporan. 

Ar putea fi individualitatea și diversitatea pe care o radiază sau reflexia auto-exprimării pe care o emană. Ar putea fi, de asemenea, standardul înalt pe care îl vizezi sau pur și simplu experiența de a interacționa într-un mediu confortabil. O bucătărie minunată care îți face viața zilnică mai ușoară, mai confortabilă și veselă, un loc în care pregătești mesele și este în același timp distractiv, fie că pui ceainicul la fiert pentru ceașca de ceai de dimineață sau pregătești o masă elaborată de cinci feluri pentru a-ți distra și încânta prietenii, bucătăria de lux este un loc care se potrivește cu adevărat gustului tău – asta înseamnă lux!

Într-o bucătărie de lux îți poți exprima personalitatea decorând-o cu obiecte frumoase dar în același timp maximizând fără efort utilizarea spațiului. Și apoi există „valorile interioare” ale bucătăriei! O bucătărie contemporană de lux știe să afișeze anumite elemente cu stil, păstrându-le pe altele ascunse, dar gata oricând să-ți fie la îndemână.

Lasă-ne să îți tranformăm viziunea în realitate. Haide să pornim la drum împreună pentru a descoperi ce înseamnă cu adevărat luxul pentru tine. Indiferent dacă este vorba despre detalii ce economisesc timp, un spațiu de divertisment impresionant, o oază de plante aromatice sau altceva care îți permite să experimentezi senzația de lux pe care o dorești și o meriți, împreună o vom descoperi și o vom transpune în realitate. Începe călătoria spre lux acum, aici la MyKitchen.
Doris Luca

Doris Luca

Managing partner @ myKitchen | Sunt aici să te ajut cu informații, sfaturi și tot ce te-ar putea interesa despre lumea fascinantă a bucătăriilor. Mă poți contacta prin email: doris@mykitchen.ro sau telefon: 0740315295. Te aștept la showroom să explorezi cele mai noi tendințe în design-ul de bucătării italiene. myKitchen.ro | Bucătării cu personalitate Bd. Ferdinand I nr. 70, parter, Sector 2 - București

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne:

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.