fbpx

Credem că experiența de cumpărare a unei bucătării este la fel de importantă ca și bucătăria.

Am dezvoltat un nou sistem de lucru pentru clienții MyKitchen Studio. Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază procedurile de lucru între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare, începând de la plata online a proiectului tehnic, contractare, consultanță, elaborare de proiect, producție, livrare și montaj, de la A la Z, prin toate literele alfabetului.

Concierge înseamnă armonie în bucătărie

Bill Gates are un citat foarte evocator pentru mediul de business – Un client nemulțumit este cea mai importantă resursă de învățare. Pentru a ajunge la conceptul de Concierge, am pornit de la câteva probleme pentru care am avut nevoie de soluții inteligente.

Anul 2020 a început cu bine, foarte promițător chiar, însă pandemia de Covid-19 a condus către o serie de probleme care a complicat unele proiecte pentru clienții noștri, probleme datorate în principal de întârzieri la livrarea proiectelor de bucătărie, întârzieri, la rândul lor, datorate fabricilor din Italia care au luat 2 luni pauză de lucru, iar apoi producția a devenit aglomerată.

Deși e prima oară când am apelat la clauza de Forță Majoră, se pare că butonul de Alarmă ne-a evidențiat câteva minusuri structurale, iar astfel am căutat să transformăm minusurile în plusuri.

 • Atunci când am întâmpiat sincope de comunicare, ne-ar fi ajutat o facilitate de informare personalizată a clienților cu privire la detaliile proiectului în curs.
 • Atunci când am avut nevoie de un document de proiect, decât să-l căutăm în arhiva de e-mail-uri, ar fi fost bună o centralizare a documentelor pentru fiecare client, una cu acces bilateral.
 • Atunci când comunicările verbale sau telefonice au condus către confuzii și erori de înțelegere, ar fi funcționat de minune o referință centralizată pentru studio și pentru client.
 • Atunci când termenele de plată avans, aprobare proiect și bun de producție au avut câteva săptămâni distanță, ar fi fost indicată o centralizare a termenelor de proiect ca referință pentru studio și pentru client, în mod special deoarece termenele de proiect influențează termenele de livrare.
 • Atunci când un client este nemulțumit de un detaliu minor din cadrul proiectului, întreg proiectul devine o sursă de stres, astfel imaginea de ansamblu se pierde, iar clientul își pierde entuziasmul.

Entuziasmul este fundamental pentru design interior.

Concierge MyKitchen a devenit, de la o simplă idee cu potențial, un instrument pe care l-am extins de la primul pas al colaborării cu un client – plata online a proiectului tehnic de bucătărie, la toate etapele de lucru – programările de măsurători, consultanță și prezentare de concept, procesarea comenzii clientului și actualizarea cu toate informațiile de proiect, până la livrare și montaj. Am mers chiar și un pas mai departe de montaj cu o rundă de feedback pentru a ne ajuta să îmbunătățim procedurile.

Concierge MyKitchen Studio este un asistent online pentru construcția unei bucătării la comandă marca MyKitchen Studio.

Când intrăm într-un contract de dezvoltare a bucătăriei, vom crea pentru tine un cont de client în platforma noastră web pentru a urmări proiectul tău de la începutul colaborării până la finalizarea comenzii, cu deplină transparență și trasabilitate.

În cadrul paginii Concierge vei primi toate informațiile și documentele necesare, astfel încât să avem o referință mereu actualizată asupra proiectului. Accesul la pagina web este pe bază de parolă, iar toate informațiile sunt confidențiale.

 • Date de contact și facturare
 • Adrese de livrare și montaj
 • Documente contractuale
 • Programări de măsurători și consultanță
 • Schițe tehnice și randări de proiect
 • Modificări și revizii succesive de proiect
 • Termene de producție și livrare
 • Comunicare directă și informări
 • Programare de montaj și recepția bucătăriei

Concierge este alături de tine în toate etapele proiectului

Conceptul MyKitchen Studio este bucătăria ca întreg, un ansamblu compus din unități modulare, alcătuite din elemente individuale. Misiunea noastră este să coordonăm aceste elemente într-o configurație ideală pentru ca întregul să funcționeze în armonie.

În cazul în care te afli la momentul planificării noii bucătării, și mai ales dacă nu ai mai trecut prin această experiență, recomandăm un pic de răbdare. Experiența de cumpărare a unei bucătării trebuie să fie la fel de plăcută ca și bucătăria în sine, iar când lucrezi cu un studio profesionist, bucătăria de vis devine o realitate.

Andrei Nico

Andrei Nico

Brand Manager MyKitchen Studio | Telefon: 0751 785 785 | E-mail: nico@mykitchen.ro | Sunt responsabil de activitățile de publicitate MyKitchen Studio, social media și dezvoltare website. | Lucrez de peste 10 ani în domeniul advertising, strategie de comunicare și producție creativă, sunt specializat în copywriting, graphic design și web development. | Dacă vrei să colaborezi cu brand-ul MyKitchen Studio, sunt aici să fiu de ajutor.

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne: