fbpx

“Momentul bucătăriei” este fie un festin creativ, fie vine pe “nepusă masă”.

Momentul bucătăriei, așa cum ne place să-i spunem, este acel moment când, la final de șantier pentru renovare, ori pentru construcția unei case noi, se ajunge invariabil la discuția cu un instalator care întreabă unde trebuie “trase” ieșirile pentru utilități – apă, gaze, electricitate în spațiul de bucătărie. În acest moment, proprietarii înțeleg necesitatea construcției personalizate a unei bucătării conform parametrilor de spațiu, iar astfel începe aventura în universul bucătăriilor.

Pentru unii clienți, cei mai fericiți, momentul bucătăriei este o oportunitate creativă de a-și pune în practică imaginația pentru proiectarea personalizată a unei bucătării. Pentru alți clienți, adesea momentul bucătăriei este o sursă majoră de stres și vine pe “nepusă masă”, la final de șantier, ca bătaie de cap suplimentară, atât financiară, cât și procedurală.

  • Merită, oare, investiția într-o bucătărie la comandă?
  • Cât va dura producția pentru bucătăria la comandă?
  • Dacă sunt întârzieri și nu mă pot muta în casa nouă?
  • Dacă nu-mi place design-ul propus de proiectant?
  • Dacă mă răzgândesc asupra propriilor preferințe?
  • Care sunt costurile ascunse, costurile neprevăzute?
  • Ce îmi doresc cu adevărat de la o bucătărie?

Toată lumea vrea totul de la o bucătărie.

În peste 20 de ani de activitate am ajuns să cunoaștem domeniul bucătăriilor pe de rost, iar concluzia acestor ani de experiență este, în mod amuzant, că toți clienții își doresc totul de la o bucătărie, chiar dacă uneori elementele nu se potrivesc împreună. Această dorință e normală, dar nu mereu favorabilă proiectului în sine, astfel orice refuz sau propunere diferită de configurație pentru bucătărie va fi întâmpinată cu reticențe sau dificultăți. Misiunea noastră este să gândim în favoarea clientului, chiar dacă unii clienți sunt, poate, mai greu de convins.

Încă de la primele întâlniri de consultanță, știm exact care va fi scenariul de lucru. Intuim din discuție și priviri dacă clienții sunt entuziasmați de ideea proiectării bucătăriei cu un specialist, ori dacă acest proces vine ca stres suplimentar, după dificultățile întâmpinate pe șantierul casei, iar specialistul de bucătărie devine un alt meșter care trebuie plătit dintr-un buget care (uneori) scade de la o săptămână la alta.

Între stres și entuziasm, avem o relație inter-umană care trebuie gestionată.

Relația profesională este foarte importantă în design-ul de bucătărie. Ne place să lucrăm cu clienți care caută o relație umană și profesională cu un designer de bucătărie pentru a descoperi soluții creative și constructive la care nu s-au gândit.

Clientul nostru ideal caută soluții personalizate și înțelege complexitatea unui proiect de design, iar în mod special, dispune de bugetul necesar pentru design personalizat de bucătărie. Mai presus de prețuri și bugete, clientul ideal înțelege valoarea serviciilor de proiectare și a mobilierului realizat pe comandă în Italia.

Clientul care se bazează pe relație umană și profesională va accepta propuneri creative care nu sunt musai ceea ce și-a imaginat din start, deoarece propunerile sunt un rezultat logic și creativ pentru constrângerile impuse.

În acest scenariu, gestionarea așteptărilor este foarte simplă, iar cotele de entuziasm se mențin la un nivel ridicat. În contrast, gestionarea așteptărilor pentru un client stresat va genera noi motive de stres pentru că nervii sunt deja întinși la maxim, iar răbdarea cu procedurile recomandate de creație și producție scade.

La cotele de sus ale entuziasmului, avem un proiect de succes.

Cea mai frumoasă bucătărie pe care o putem proiecta și produce pentru clientul nostru este rezultatul unui mix de elemente, toate articulate sub umbrela entuziasmului – la nivel creativ, în relația profesională, în procedurile de proiect.

Vorbim aici de un management rezonabil de așteptări, de bugete concrete, termene de producție relaxate, preferințe bine definite și comunicate, întâlniri de consultanță creative, comunicare simplă și personală, idei conturate ca rezultat al unei educații de stil, o bună cultură vizuală și înțelegere a domeniului de design interior.

Cum obținem armonie în bucătărie?

Credem că experiența de cumpărare a unei bucătării este la fel de importantă ca și bucătăria.

Am dezvoltat un nou sistem de lucru pentru clienții noștri, un sistem de project tracking și project management numit Concierge, asistentul personal de proiect.

Concierge MyKitchen Studio intermediază toate procedurile de lucru între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare, începând de la plată online, contractare, consultanță, elaborare de proiect, producție, livrare și montaj, de la A la Z, prin toate literele alfabetului.

Cu ajutorul Concierge poți intra într-o relație de colaborare directă cu studioul, prin Concierge poți urmări proiectul tău în cadrul etapelor de dezvoltare, Concierge ține agenda de proiect, iar relația funcționează cu entuziasm.

O bucătărie cu personalitate

Conceptul MyKitchen Studio este bucătăria ca întreg, un ansamblu compus din unități modulare, alcătuite din elemente individuale. Misiunea noastră este să coordonăm aceste elemente într-o configurație ideală pentru ca întregul să funcționeze în armonie.

În cazul în care te afli la momentul planificării noii bucătării, și mai ales dacă nu ai mai trecut prin această experiență, recomandăm un pic de răbdare și mult entuziasm.

MY KITCHEN

MY KITCHEN

Bucătării de lux | myKitchen Bucătării cu personalitate Descoperă cele mai noi și frumoase compoziții de mobilier bucătărie din Italia. Te așteptăm cu bucătării moderne, bucătării FENIX, insulă bucătărie, mobilă bucătărie de colț. Consultanță de specialitate și proiectare 3D personalizată.

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne:

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.