fbpx

Ne place să credem că nu vindem „oferte speciale”, ci bucătării de înaltă clasă.

Poate că nu suntem foarte specifici în definiția unei bucătării de înaltă clasă, iar referințele noastre de catalog sunt, poate, prea specializate pentru un client aflat la prima incursiune în domeniul bucătăriilor de lux, însă un adevăr simplu este că bucătăria de înaltă clasă reprezintă un standard superior la nivel tehnic și estetic în producția de mobilier de bucătărie la comandă, iar prețurile de lucru sunt pe măsură.

Ingredientul secret în designul de bucătărie este încrederea în proiectant

Bucătăria de înaltă clasă înseamnă soluții constructive și soluții de stil, personalizate la detaliu pentru gazda casei. Bucătăria ideală este rezultatul unei ecuații cu multiple variabile de spațiu, dimensiuni, utilitate și funcționalitate, un rezultat foarte personal, conform preferințelor clientului.

Când zicem rezultat al unei ecuații, ne referim la chestiuni de ordin tehnic, în principal, mai presus de alegerile de natură estetică. Soluția tehnică primează în fața unei soluții estetice, la fel ca și forma în fața fondului, iar serviciile de proiectare valorează mai mult decât suma elementelor care construiesc o bucătărie.

Proiectarea unei configurații de mobilier de bucătărie rezolvă o ecuație de funcționalitate, conform destinației spațiului de bucătărie. Oamenii își imaginează cum își doresc să arate bucătăria, însă trebuie să ne gândim cum se folosește și pentru ce ne folosește bucătăria în mediul domestic.

Bucătăria poate fi un laborator gastronomic, cât și o zonă de socializare pentru familie și prieteni. Dacă ești pasionat de mâncare, vei insista să construim un laborator gastronomic cu flux foarte lejer pentru activitățile de spălare a alimentelor, pregătire și gătire, inclusiv refrigerarea alimentelor. Am avut clienți cu solicitări precise pentru sistemul lor de lucru în bucătărie. În schimb, dacă ai o pasiune pentru socializare, și mai puțin pentru gătit, vei dori să construim un spațiu estetic, care invită la dialog, însă care își poate activa funcția de gătit la fel de simplu.

Discuțiile de consultanță ne ajută să îți înțelegem stilul de viață și modul în care te raportezi la ideea de bucătărie. De asemenea, configurația tehnică are în vedere toate detaliile specifice ale spațiului care găzduiește mobilierul, inclusiv dinamica persoanelor în spațiu la nivel de funcționalitate.

O bucătărie de înaltă clasă aduce oamenii împreună la masă.

Un proiectant de bucătării este ca un bucătar Master Chef, însă ingredientele nu sunt alimente, ci geometria în spațiu, materiale speciale, electrocasnice. În cadrul unei bucătării de lux poți impresiona invitații cu noul tău ansamblu de mobilier construit la comandă, însă cu festinul gastronomic trebuie să te descurci singur.

Design-ul de bucătărie transformă, prin alchimie estetică, un spațiu locativ de orice dimensiune pentru a crea un concept de habitat foarte primitor. Bucătăria personalizată este rezultatul unei cercetări conceptuale ce cuprinde un sistem tehnic asociat cu materiale de înaltă tehnologie și viziunea unei scene pentru teatrul vieții cotidiene.

Stilul și configurația unei bucătării de lux pot fi extinse asupra mobilierului din dining room și living room pentru a defini într-un sistem fluent design-ul interior al întregii locuințe, un concept pe care îl numim bucătărie tranzițională.

Discreţia este arta rafinamentului în acţiune. Expresia nemijlocită a unei personalităţi distinse.

  • Citat de Juliana Mallart

Mâna proiectantului unei bucătării de înaltă clasă este invizibilă, mobilierul este un rezultat organic, nu sintetic. Proiectantul pune în cadru acel element care este deja acolo, în sufletul casei și al gazdelor casei.

În același sens metaforic, amprenta de personalitate a gazdei unei bucătării este la fel de invizibilă. Finisajele nu ies în evidență și nu epatează, nu preiau toată atenția asupra formelor în spațiu. Ceea ce contează în spațiul de bucătărie este atmosfera creată, și nu elementele care o compun, fiecare dintre acestea contribuie la ideea principală – bucătăria este un spațiu cu scop utilitar și aspirații universale.

Bucătării cu personalitate

Misiunea MyKitchen Studio este să coordonăm elemente tehnice și estetice într-o configurație ideală de bucătărie pentru ca întregul să funcționeze în armonie.

În cazul în care te afli la momentul planificării noii bucătării, și mai ales dacă nu ai mai trecut prin această experiență, recomandăm un pic de răbdare, mult entuziasm și o doză bună de încredere în proiectant.

MyKitchen Concierge

Am dezvoltat un nou sistem de lucru pentru clienții noștri, un sistem de project tracking și project management numit Concierge, asistentul personal de proiect.

Concierge MyKitchen Studio intermediază toate procedurile de lucru între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare, începând de la plată online, contractare, consultanță, elaborare de proiect, producție, livrare și montaj, de la A la Z, prin toate literele alfabetului.

Cu ajutorul Concierge poți intra într-o relație de colaborare directă cu studioul, prin Concierge poți urmări proiectul tău în cadrul etapelor de dezvoltare, Concierge ține agenda de proiect, iar relația funcționează cu entuziasm, pe bază de încredere.

MY KITCHEN

MY KITCHEN

Bucătării de lux | myKitchen Bucătării cu personalitate Descoperă cele mai noi și frumoase compoziții de mobilier bucătărie din Italia. Te așteptăm cu bucătării moderne, bucătării FENIX, insulă bucătărie, mobilă bucătărie de colț. Consultanță de specialitate și proiectare 3D personalizată.

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne:

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.