fbpx

Suntem un studio de design și producție de mobilier de bucătărie la comandă. Lucrăm proiecte de design interior complete, dezvoltate pentru clienți care caută o experiență aparte de design și producție de mobilier de calitate superioară.

Am pregătit o nouă imagine pentru brand-ul MyKitchen, bazată pe un concept simplu și de impact, care definește relația pe care o avem cu amenajarea unei bucătării la comandă – dragostea pentru bucătării.

Suntem pasionați de acest domeniu particular de peste 20 de ani, iar evoluția studioului ne-a adus în punctul când trebuie să ne reînnoim jurămintele la nivel de imagine și identitate grafică.

Numitorul comun care ne aduce împreună echipa de 10 oameni este dragostea pentru bucătării. Am căutat un element distinctiv care evocă un concept simplu și memorabil – simbolul unei inimi care completează litera K, astfel am inventat noul icon MyKitchen, mult mai ușor de înțeles și recunoscut dintr-o privire.

Avantaje

  • Icon-ul se potrivește la toate cadrele de profile social media
  • Ne simplifică aplicațiile de branding
  • Ne modernizează imaginea

Made in Italy

Un detaliu minor, dar important în contextul de business MyKitchen este ligatura “it” realizată între literele I și T, o sugestie care trimite către relația de producție între studioul nostru și fabricile din Italia.

MY KITCHEN STUDIO

Comunicare

La nivel de comunicare textuală, lucrăm cu un nou typeface numit Campton, cu 18 variante de grosimi, dezvoltat de Rene Bieder, un maestru de type design. Acest caracter de literă este prezent pe toate materialele de comunicare, atât print, cât și pentru website și social media.

MY KITCHEN STUDIO

Codul de etică MyKitchen Studio

Odată cu noua identitate vizuală MyKitchen Studio, am dezvoltat un cod de etică cu 10 principii de creație și business pe care le aplicăm în relația cu clienții. Ne dorim să fim de ajutor pentru clienți cu expertiza noastră în design de bucătărie, astfel codul de etică a fost elaborat pe baza experienței acumulată în timp în materie de creație, producție și vânzări de mobilier, iar fiecare principiu răspunde unor echivalențe din realitate.

Conceput ca scenariu ideal de colaborare cu clienții, codul de etică pune bazele unei relații client-studio bazată pe principii universale și particulare domeniului nostru de activitate.

Andrei Nico

Andrei Nico

Brand Manager MyKitchen Studio | Telefon: 0751 785 785 | E-mail: nico@mykitchen.ro | Sunt responsabil de activitățile de publicitate MyKitchen Studio, social media și dezvoltare website. | Lucrez de peste 10 ani în domeniul advertising, strategie de comunicare și producție creativă, sunt specializat în copywriting, graphic design și web development. | Dacă vrei să colaborezi cu brand-ul MyKitchen Studio, sunt aici să fiu de ajutor.

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne: