fbpx

Am primit-o pe Ecaterina (Ina) în echipa MyKitchen Studio de câteva luni, iar etica ei profesională ne impresionează cu fiecare proiect, este genul de persoană care inspiră prin metodele de lucru, dedicare și responsabilitate, iar mai presus, prin ordine și claritate în proiecte.

Ina este proiectant de bucătării de la 19 ani și are o experiență specifică de peste 10 ani de activitate.

A debutat în domeniu la IKEA în sectorul de bucătării, apoi a continuat în sectorul de living. Ina este autodidact în teorie și software (AutoCad, SketchUp, 3CAD) și a învățat meseria în practică, alături de primul manager de la IKEA pe care îl amintește cu drag.

A lucrat de-a lungul anilor de experiență și la Ixina (colegi de breaslă), întâi ca proiectant de bucătării, apoi în departamentul tehnic, procesare de comenzi, un domeniu care oferă propriile provocări – a găsi soluții practice, fezabile, care se înscriu în buget.

“Degeaba e frumos, dacă nu e și practic, ori dacă nu se înscrie în buget.”

Își dorește să lucreze design interior din liceu și consideră design-ul un tip de terapie domestică.

“Oamenii caută soluții, au un cumul de informații teoretice dobândite online sau de la alți designeri și trebuie să ai răbdare să demontezi unele preconcepții, iar apoi să construiești un nou tablou de informații, influențe și inspirație din realitate, din practică.“

Are răbdarea necesară să asculte un client, să afle ce își dorește, cum își dorește, cât și de ce își dorește un anumit tip de bucătărie. Toate aceste detalii sunt transpuse ulterior în design-ul de bucătărie pentru a contura un nou stil de viață care împlinește gazdele casei și conferă noi semnificații personale.

“Când lucrezi o casă întreagă, începi din bucătărie, inima casei, bucătăria dictează stilul unei amenajări. Spațiul de bucătărie este foarte complex – oferă multe provocări datorită naturii utilitare a mobilierului de bucătărie. Sunt situații unde trebuie să găsești soluții, să gândești spațiul, să reinventezi anumite condiționări. Proiectarea de bucătării este un domeniu foarte ofertant pentru o persoană tehnică și creativă.”

Ina este o persoană polivalentă, cu experiență profesională variată și multă poftă de viață.

Lucrează de la 15 ani, iar lista ei de domenii de activitate cuprinde multiple industrii, de la automotive (cablaje pentru borduri de mașini Toyota la Alba Iulia), HoReCa (ospătar și bucătar în restaurante), shop manager supermarket, shop manager MiniPrix, management la un cabinet de avocatură, inclusiv restaurări de picturi murale în biserici. Ina este foarte pasionată de pictură, este mai mult decât un hobby, pictura a devenit o fereastră de comunicare și auto-reflecție.

Odată cu venirea Inei în echipa MyKitchen reușim să descoperim noi motive pentru care revenim mereu la prima dragoste, design-ul de bucătării.

Bun venit în echipă, Ina!

MY KITCHEN STUDIO

Programează o întâlnire de consultanță de proiectare cu Ina

Dacă vrei să o cunoști pe Ina, programează o întâlnire de consultanță de proiectare a bucătăriei în agenda noastră, suntem siguri că vă veți înțelege de minune.

Echipa My Kitchen Studio
Andrei Nico

Andrei Nico

Brand Manager MyKitchen Studio | Telefon: 0751 785 785 | E-mail: nico@mykitchen.ro | Sunt responsabil de activitățile de publicitate MyKitchen Studio, social media și dezvoltare website. | Lucrez de peste 10 ani în domeniul advertising, strategie de comunicare și producție creativă, sunt specializat în copywriting, graphic design și web development. | Dacă vrei să colaborezi cu brand-ul MyKitchen Studio, sunt aici să fiu de ajutor.

Suntem aici pentru dialog, scrie-ne: