fbpx

Galerie foto

★ Click pentru zoom.

3D rendering versus realitate

Prezentăm un proiect finalizat MyKitchen, o bucătărie cu peninsulă instalată într-un spațiu atipic, cu provocări tehnice, pentru care am utilizat o serie de trucuri vizuale ingenioase. Am început proiectul în decursul anului 2022 și e foarte plăcut să vedem rezultatul în fotografii la câteva luni distanță.

Ceea ce ne frapează întotdeauna, atât pe noi, cât și pe clienții noștri, este diferența pozitivă de calitate dintre texturile fronturilor din randările 3D versus realitatea mobilierului finalizat.

Clientul nostru olandez a dorit un material foarte special pentru designul de bucătărie – MDF Laccato Lucido Spazzolato (lăcuit lucios), un material foarte în vogă în Italia însă evitat în România datorită variantelor alternative mai ieftine din polimer, inferioare calitativ.

Am lucrat la showroom pe bază de mostre de dimensiuni reduse, dar e uneori dificil să obținem un nivel ultra-realist de gloss în randările 3D, astfel am așteptat cu nerăbdare instalarea mobilierului pentru a ne bucura de rezultat.

Fronturile ca de porțelan din MDF Lacato Lucido Spazzolato

  • Am lucrat cu fronturi în 2 culori de MDF Laccato Lucido Spazzolato (Grigio Box & Grigio Ferro) pentru coloane și pentru baze, un material glossy absolut fenomenal pentru bucătării.
  • MDF Laccato Lucido Spazzolato este printre cele mai scumpe categorii de material datorită calității efectului lucios obținută prin proceduri manuale și tehnologice de șlefuire. Materialul este vopsit în multiple straturi și șlefuit mecanic, apoi manual, de la granulație mare la o granulație mică pentru a obține un gloss special, acea reflecție de calitate italiană.
  • Preconizăm că acest material va reveni în tendințele de design de bucătărie datorită avantajelor practice și estetice – materialul mărește spațiul la nivel de percepție datorită efectului de reflecție și oferă un look atemporal și high-class.

Placarea din ceramică

  • Observă blatul de lucru, placările de pereți, inclusiv laterala insulei, acestea sunt realizate din același material (ceramică Yamuna, 12 mm), exact ca și podeaua pentru un efect de continuitate.
  • Pentru podeaua de ceramică am livrat și instalat de la același producător lastre de dimensiuni mari (330 x 165 cm) îmbinate fără rosturi. Sub plăcile de ceramică avem sistem de încălzire în pardoseală.
  • Îmbinarea fără rosturi a pardoselii, un element minimalist de inspirație scandinavă, se continuă din plan orizontal în plan vertical cu laterala insulei.

Materiale și alegeri estetice

  • Blat de lucru → Ceramică Yamuna, 12 mm, inclusiv placarea de perete și pardoseala
  • Grup coloane lățime, baze și peninsulă → Fronturi de MDF Laccato Lucido Spazzolato Grigio Box
  • Corpuri suspendate → Fronturi de MDF Laccato Lucido Spazzolato Grigio Fumo
  • Vitrine → Ramă de aluminiu cu uși de sticlă Fume și etajeră deschisă metalică cu poliță de sticlă

Fotografie

Te gândești la un proiect de design de bucătărie?

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică. Oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectarea bucătăriei reflectă viziunea ta.

Programări de consultanță

Alege data programării și un interval orar pentru o discuție de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu

Brand Manager MyKitchen | Telefon: 0751 785 785 | E-mail: info@mykitchen.ro | Sunt responsabil de activitățile de publicitate MyKitchen | Dacă vrei să colaborezi cu noi, sunt aici să fiu de ajutor.

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.