fbpx

Galerie foto

★ Click pentru zoom.

Când privești acest colaj de fotografii de design interior, trebuie să înțelegi că privești rezultatul unei colaborări ample între specialiști pasionați, oameni care creează o lume complexă, cu multe fațete senzoriale interconectate, gândite special pentru persoanele care vor locui în apartament.

Poate că nu vei observa imediat granițele fine de demarcare ori contribuția fiecărui specialist în parte, pentru că un coordonator de proiect se asigură de realizarea unei armonii între elemente, iar astfel suma elementelor funcționează împreună perfect.

Participăm la proiectele Voxx Design ca designeri și furnizori de mobilier de bucătărie din 2019.

Studioul de arhitectură Voxx Design înseamnă Marius Cristoiu și Eduard Năstăsoiu, un duo de arhitecți care lucrează împreună de peste 7 ani, care au reușit să formeze o echipă de lucru impresionantă și să se impună printr-o strategie sofisticat de simplă: profesionalism.

Ca și abordare generală, proiectele Voxx Design conturează un lifestyle contemporan, cu influențe autentice de glamour și luxury, un stil care evocă o atmosferă „burgheză” mai ales prin succesiunea detaliilor*.

[*„Detaliile” sunt acele chestiuni la care muncesc arhitecții noaptea…]

Prezentăm un studiu de caz de referință Voxx Design: un proiect pentru care am dezvoltat împreună conceptul de bucătărie și spațiul complementar de living.

Eduard, care a fost conceptul pentru amanajarea acestui apartament?

Amenajarea apartamentului de 105 mp din blocul One – Floreasca ilustrează fuziunea între masculin și feminin. Aceasta a fost tematica de proiect stabilită cu beneficiarii și pe care am încercat să o rafinăm pas cu pas.

Din punct de vedere cromatic, am căutat nuanțe de griuri “colorate” și note de auriu, plus ceva accente de culoare fermă. Finisajele pereților sunt realizate din placări cu diverse inserții de materiale care leagă totul subtil și aduc o notă de eleganță ansamblului.

★ Click pentru zoom.

Cel mai mult am lucrat la dormitorul matrimonial, un spațiu al confortului impresionant prin tapițeria din spatele patului realizată din panouri personalizate cu inserții de alamă. Complementar, piesele de mobilier conturează un ambient simplu, elegant și de înaltă clasă, de unde nu lipsește semnătura noastră în cadrul detaliilor.

Eduard, ce definește stilul Voxx?

Am încercat să păstrăm anumite detalii preferate, dar reinterpretate pentru fiecare proiect, am reușit astfel să aducem o linie creativă comună care se poate observa dacă te uiți cu o perspectivă de ansamblu asupra lucrărilor din portofoliu.

La nivel de creație, urmărim 3 parametri – detaliu, atmosferă, armonie.

În materie de detalii, avem câteva principii – odată ce utilizăm o anumită gamă de calitate pentru alegerea materialelor, întreg conceptul urmărește aceeași calitate, astfel nu facem rabat. Fie că lucrăm cu inserții metalice aurii, ceramică riflată, placări de pereți cu texturi geometrice sau sisteme profesionale de iluminat, nivelul de calitate este superior pentru fiecare în parte.

Importanța unui Project Manager în designul interior

Suplimentar față de chestiunile de stil, creație și design, o dimensiune importantă a proiectelor Voxx Design este managementul de proiect. Adesea, clienții își doresc să lucreze cu un Project Manager care să gestioneze toate aspectele unei amenajări pentru a scuti eforturile de a coordona personal discuții cu specialiști individuali.

În cazul Voxx Design, Marius Cristoiu este acest project manager care coordonează toate detaliile, inclusiv în relația cu noi – MyKitchen Studio.

Marius, care este filosofia Voxx de project management?

În primul rând, ne alegem foarte bine clienții. Lucrurile devin foarte simple dacă ne concentrăm pe modul nostru ideal de lucru alături de clienții ideali.

Preferăm să lucrăm pentru clienți high-profile care știu să investească inteligent pentru casa lor, în confortul din viața lor, și care ințeleg importanța unui buget generos pentru a realiza obiectivele dorite. Nu facem compromisuri de viziune, nici de detaliu, pentru că altfel nu ne mai putem păstra promisiunea inițială.

Lucrăm exclusiv cu furnizori care livrează produse și servicii premium – experți în domeniul lor – fie că vorbim de materiale brute ori materiale de finisaj, sisteme de iluminat, mobilier sau bucătării personalizate.

Am ajuns să lucrăm cu MyKitchen Studio după ce am încercat câte un proiect cu majoritatea studiourilor de bucătării din București. MyKitchen Studio au livrat mobilier de bucătărie made in Italy de calitate superioară, dar mai mult, au livrat întotdeauna viziune în design, sunt proiectanți cu experiență. Pentru unele proiecte m-am bazat exclusiv pe viziunea lor, pentru altele am livrat noi designul conform conceptului de ansamblu.

Ideea este că putem crea o atmosferă bogată în elemente și trimiteri simbolice doar dacă menținem aceleași standarde la nivel de detaliu și la nivel general. Lucrăm cu materiale în trend la nivel internațional, cu sisteme moderne și o abordare holistică asupra unui ambient.

Mai mult, deși ne place să lucrăm în stilul „consacrat” Voxx, iar clienții ne angajează în mod specific pentru asta – căutăm în permanență să explorăm și alte zone creative. Pentru noi, Voxx Design înseamnă potențial – potențialul de a explora, de a experimenta lucruri noi, potențialul de a inova cu fiecare proiect.

Așadar, filosofia este simplă: experiența clientului trebuie să fie una cu adevărat plăcută și nestresantă pe parcursul proiectului, pentru ca finalul proiectului să devină un vis împlinit.

ECHIPA MY KITCHEN STUDIO

Cum am abordat proiectul?

Brief-ul a fost să realizăm o bucătărie discretă care se camuflează în atmosfera bine definită a spațiului, o bucătărie care nu ar ieși în evidență în absența unor elemente cum ar fi cuptoarele sau hota.

Așa cum designul interior are un „flow” la nivel de ansamblu, proiectul de bucătărie urmărește cumva același „flow” la rândul său. Alegerea materialelor este foarte rafinată: rezervată – chiar neutră, dar totuși foarte prezentă prin textură.

Suntem într-o relație îndelungată de parteneriat cu Voxx Design si cred că am atins împreună o anumită maturitate profesională. În continuare descoperim teritorii noi pe planeta designului și cu siguranță revenim cu un nou proiect inovator.

→ Andrei Gângă, Art Director MyKitchen Studio

Te gândești la un proiect de design de bucătărie?

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică. Oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectarea bucătăriei reflectă viziunea ta.

Programări de consultanță

Alege data programării și un interval orar pentru o discuție de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu

Brand Manager MyKitchen | Telefon: 0751 785 785 | E-mail: info@mykitchen.ro | Sunt responsabil de activitățile de publicitate MyKitchen | Dacă vrei să colaborezi cu noi, sunt aici să fiu de ajutor.

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.