fbpx

Bucătării și camere de zi personalizate

Arredo3 Cucine furnizează soluții de mobilier pentru bucătării moderne și clasice, inclusiv mobilier pentru camerele de zi.

Ambasadori mondiali ai standardului de calitate „Made in Italy” și unul dintre principalii producători de bucătării din Italia, Arredo3 Cucine proiectează și produc mobilier în Scorzè, lângă Veneția, într-o fabrică ultra-modernă bazată pe automatizare și proceduri continue orientate către inovație.

Know-how-ul în domeniul bucătăriilor a fost baza solidă de dezvoltare Arredo3. De-a lungul anilor, compania a devenit un furnizor cu producție ridicată și calitate superioară în design.

design-de-bucatarie

100% Made in Italy

Pentru Arredo3 Cucine, Made in Italy este mai mult decât o etichetă de pus pe produse: este cultură de design, know-how și abilități. Este, de asemenea, tradiția, peisajul și frumusețea Italiei, care sunt transmise produselor de design și duc această filozofie peste tot în lume.

Tradiția și progresul se unesc în armonie în lumea Arredo3

“Când am început aventura Arredo3 Cucine, eram siguri de două lucruri: că vom face bucătării și că o vom face în felul nostru. Eram 3 când am început, acum suntem peste 300. Arredo3 reprezintă mulți oameni: fondatorii și familiile lor, implicați activ în structura industrială; colaboratorii noștri de lungă durată care au modelat compania și reprezintă moștenirea de know-how și expertiză; tineri care aduc inovație și spirit de inițiativă. Ca să nu mai vorbim de partenerii noștri de afaceri și, bineînțeles, de toți clienții care aleg Arredo3 în fiecare zi.”

  • Ivano Fistani & Aldo Pizzolato, fondatori Arredo3 Cucine

Filter

Arredo3 Cucine – Aria 1

Bucătăria modernă este centrul universului domestic.

Arredo3 Cucine – Chronos 1

Un mozaic de materiale cu personalitate pentru bucătărie.

Arredo3 Cucine – Chronos 3

Puntea dintre vis și realitate se întinde între două insule de bucătărie.

Arredo3 Cucine – Kali 2

Designul contemporan de bucătărie este un concept cu rădăcini în inovație

Arredo3 Cucine – Kali 3

Trăiește o viață multicoloră în alb și negru.

Arredo3 Cucine – Kali 6

Ne place designul de bucătărie ca expresie a personalității unei case.

La cucina piccola fa la casa grande

Suntem parteneri de producție cu companii italienești de mobilier de bucătărie premium-luxury, companii care îmbină artizanatul cu tehnologia avansată de fabrică pentru a inova cu fiecare nouă colecție.