Ce înțelegem prin design personalizat pentru bucătării moderne?

Design-ul de bucătărie este o experiență integratoare și colaborativă prin care coordonăm elemente de compoziție (forme, materiale, funcționalități) într-o configurație ideală pentru spațiul tău, conform cerințelor tale, pentru ca întregul să funcționeze în armonie.

Suntem creatori de ansambluri elegante de mobilier de bucătărie

Proiectăm mobilier de bucătărie în software 3D (3Cad & Metron) în baza unui catalog de module și accesorii standardizate, de diferite dimensiuni și configurații, conectat la sistemul de producție al fabricii din Italia.

Proiectele noastre sunt personalizate conform cerințelor tale, astfel încât să se încadreze perfect în spațiul dedicat bucătăriei.

Toate elementele sunt personalizabile și produse la comandă în Italia pentru a utiliza fiecare segment de spațiu și a compune ansambluri funcționale de bucătărie cu apel estetic special.

VEZI PROIECTE
mobilier bucatarie italia

Bucătăria componibilă modernă italiană

Lucrăm cu producători italieni care implementează conceptul de bucătărie componibilă în producția de mobilier. Proiectele de bucătărie MyKitchen Studio sunt produse în fabrici cu tradiție din Italia, ce îmbină artizanatul cu cele mai noi tehnologii de producție.

Într-o bucătărie componibilă putem organiza o serie de corpuri de mobilier personalizate, unități de depozitare sau de încorporare a echipamentelor electrocasnice, baze de podea, coloane sau unități de depozitare înalte, etajere, sertare, blatul de lucru.

Fiecare element poate fi personalizat individual, iar configurațiile creative sunt nelimitate.

mobilier bucatarie design italia

Unități suspendate pe perete

Echipate cu diferite sisteme de deschidere

Dulapuri suspendate echipate cu diferite sisteme de deschidere, mânere sau uși, în funcție de proiect, dimensiune, poziție și funcție a mobilierului de bucătărie:

• Deschidere batantă;
• Deschidere glisantă;
• Deschidere basculantă;
• Deschidere tip clapetă;
• Deschidere tip lift;
• Deschidere prin împingere;
• Deschidere prin pliere;
• Deschidere electrică.

Tipurile de deschidere și modelele de ușă de mobilier de bucătărie sunt asociate cu detaliile mânerului corpului suspendat, sau cu eliminarea acestuia din design. Anumite linii de design permit eliminarea mânerelor, iar deschiderea se realizează cu o ușoară presiune asupra ușii.

Opțiuni recomandate: mânere integrate și mânere aplicate; profil de front tip "gola"; profile frezate în frontul de ușă.

Împreună putem identifica tipul de personalizare preferată în funcție de logica dinamicii în bucătărie pentru a combina utilitatea cu estetica.

baze-bucatarie

Bazele de mobilier de bucătărie

Situate sub blatul de lucru, gândite pentru depozitare

Elemente principale de mobilier de bucătărie, bazele sunt situate sub blatul de lucru, gândite pentru depozitarea produselor alimentare, vase, ustensile și inventar de bucătărie.

În bazele de mobilier pot fi încorporate aparate electrocasnice - cuptor, chiuvetă, mașina de spălat vase, ori mașina de spălat rufe.

Corpurile de bază sunt produse în variate forme și dimensiuni standard ori personalizate pentru a fi integrate în spațiul de bucătărie pe baza unor măsurători. Acestea pot fi prevăzute cu plintă sau fără plintă.

bucatarii lemn masiv

Blatul

Blatul este suprafața de lucru zilnică

Blatul poate fi considerat o piesă esențială a mobilierului de bucătărie, blatul este suprafața de lucru zilnică, mereu sub acțiunea variatelor proceduri de bucătărie, poate fi predispus la uzură.

Din punct de vedere al materialelor, pentru un blat rezistent există opțiunea gamei laminatelor, pentru o notă elegantă se poate alege un blat din piatră naturală, ori pentru un stil clasic, un blat de HPL, cu variate finisaje.

Pentru blaturile la înălțime de snack și pentru zona de masă recomandăm blaturi din lemn.

bucatarii moderne italia

Coloanele de mobilier

Elemente de mobilier care încep de la pardoseală și se ridică până la înălțimea unităților de perete sau chiar a tavanului

Coloanele de bucătărie sunt elemente de mobilier care încep de la nivelul pardoselii și în general se ridică până la înălțimea unităților de perete sau a tavanului, pentru spațiu extra de depozitare.

Coloanele sunt utilizate drept cămară de depozitare, fie ea extractibilă sau nu, ori pentru a încorpora aparate electrocasnice, cuptor (electric sau cu aburi), frigider, mașină de vase, sertar cald, sertar de somelier, cantină de vinuri.

Acolo unde spațiul permite, coloanele pot fi extinse cu supracoloane, segmente poziționate deasupra coloanelor pentru a oferi spațiu suplimentar de depozitare.

bucatarii moderne italia

Ușa corpului de mobilier de bucătărie

Frontul este partea exterioară care închide piesele de mobilier

Ușa sau Frontul de mobilier de bucătărie este partea exterioară care închide piese de mobilier de bucătărie (baze și coloane). Ușile pot fi construite în suprafețe plane, pantografate, clasice (tip ramă cu tablie), sau panouri subțiri din diferite materiale: sticlă sau gresie porțelanată, FENIX, lemn și laminat stratificat HPL, montate pe o ramă de aluminiu ușoară, pentru un design modern și superior calitativ din punct de vedere tehnic. Fronturile sau ușile conferă personalitatea bucătăriei, fiind elemente de compoziție estetică.
bucatarii moderne italia

Sertare, coșuri, organizatoare, suporturi, accesorii

Sisteme modulare de depozitare

Sistemele modulare de sertare sunt gândite pentru a depozita tacâmuri, vase și accesorii, articole de uz comun.

Există opțiunea de a alege dintr-o gamă variată de separatoare, suporturi ori coșuri de variate dimensiuni care pot fi folosite pentru stocare. Coșurile sunt detașabile, pentru a fi curățate sau reorganizate.

Toate elementele care compun organizarea pe rafturi și sertare sunt personalizabile în funcție de proiectul de bucătărie.

Un proiect excepțional pune în valoare spațiul disponibil

Evaluarea și utilizarea corectă a spațiilor sunt foarte importante în dezvoltarea unei scene de bucătărie. Creativitatea în design este condiționată de contextul unui spațiu delimitat, iar acest criteriu impune și stilul sau tipologia unei bucătării:

Bucătărie cu insulă

Bucătărie din FENIX

Fenix NTM&NTA

Bucătărie din sticlă

Bucătărie pe colț

Bucătărie clasică

Bucătărie în formă de L

Bucătărie descompusă pe secțiuni

Zampieri Cucine, Colecția Segni

Bucătărie în formă de U

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.

Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria
și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

MATERIALE SPECIALE