fbpx

Bucătăria modernă italiană

Toate elementele de mobilier sunt personalizate și produse la comandă în Italia pentru a compune configurații funcționale de bucătărie cu apel estetic special.

Într-o bucătărie italiană, creativitatea în design este ingredientul principal

Proiectăm mobilier de bucătărie în software 3D (3Cad & Metron) în baza unui catalog de module și accesorii  componibile, de diferite dimensiuni și configurații, conectat la sistemul de producție al fabricilor din Italia.

Proiectele noastre sunt personalizate conform cerințelor tale, astfel încât să se încadreze perfect în spațiul dedicat bucătăriei.

Putem organiza și personaliza corpuri individuale de mobilier – baze, coloane, etajere, mese snack, unități de depozitare sau blatul de lucru pentru a crea o configurație de bucătărie.

Mai jos vei descoperi majoritatea elementelor cu care lucrăm și astfel ne poți solicita exact ce îți dorești pentru noua ta bucătărie.

Corpuri suspendate

proiect design mobilier bucătărie italia
Corpuri suspendate

Corpurile suspendate pot fi personalizate cu majoritatea materialelor disponibile și sunt echipate cu diferite sisteme de deschidere, mânere sau uși, în funcție de proiect, dimensiune, poziție și funcție a mobilierului de bucătărie.

Opțiuni recomandate: mânere integrate și mânere aplicate, profil de front tip „gola”, profile frezate în frontul de ușă. Împreună putem identifica tipul de personalizare preferată în funcție de logica dinamicii în bucătărie pentru a combina utilitatea cu estetica.

Exemple de corpuri suspendate

★ Click foto pentru zoom.

Baze

Elemente principale de mobilier de bucătărie, bazele sunt situate sub blatul de lucru, fiind gândite pentru depozitarea produselor alimentare, vase, ustensile și inventar de bucătărie. În bazele de mobilier pot fi încorporate aparate electrocasnice – cuptor, chiuvetă, mașina de spălat vase, ori mașina de spălat rufe.

Bazele sunt produse în variate forme și dimensiuni standard ori personalizate pentru a fi integrate în spațiul de bucătărie pe baza unor măsurători. Acestea pot fi prevăzute cu plintă sau fără plintă, fie cu picioare de diferite înălțimi.

Exemple de baze

★ Click foto pentru zoom.

Blatul de bucătărie

Blatul este o piesă esențială a mobilierului de bucătărie, suprafața de lucru zilnică, aflată mereu sub acțiunea procedurilor de bucătărie, fiind predispusă la uzură. Mai presus de materiale pentru blaturi și caracteristicile lor tehnice, ar fi indicat să vorbim și despre modul în care materialul de blat poate fi personalizat pentru bucătăria ta.

O bună parte din designul unei bucătării este definit de alegerea unor anumite detalii care conturează tabloul final. Aceste detalii sunt elementele diferențiatoare dintre o bucătărie standard și o bucătărie custom-made care permite personalizarea unor chestiuni de finețe (grosimi, profile, îmbinări) pentru a obține efecte de stil și a spori valorile ergonomice.

Exemple de blaturi

★ Click foto pentru zoom.

Coloane

Coloanele de bucătărie sunt elemente de mobilier care încep de la nivelul pardoselii și în general se ridică până la înălțimea unităților de perete sau a tavanului, pentru spațiu extra de depozitare.

Coloanele sunt utilizate drept cămară de depozitare, fie ea extractibilă sau nu, ori pentru a încorpora aparate electrocasnice, cuptor (electric sau cu aburi), frigider, mașină de vase, sertar cald, sertar de somelier, frigider de vinuri.

Exemple de coloane

★ Click foto pentru zoom.

Etajere deschise

Etajere deschise

Etajerele deschise pot fi amplasate în diferite locații strategice în cadrul unei configurații de bucătărie pentru a servi anumitor utilități, cât și pentru a alterna volumele închise de mobilier.

Putem integra etajere deschise sub corpuri suspendate, ca secțiuni în cadrul coloanelor sau unei insule, iar majoritatea etajerelor pot fi luminate LED pentru efecte vizuale impresionante.

Exemple de etajere deschise 

★ Click foto pentru zoom.

Vitrine

Vitrinele sunt corpuri de mobilier cu uși de sticlă de variate culori și grade de transparență. Sunt elemente foarte versatile care oferă o alternanță vizuală cu volumele pline ale unei bucătării.

Vitrinele pot fi proiectate în variate dimensiuni – la înălțimea unor coloane, corpuri suspendate, baze, fie la dimensiuni intermediare, iar iluminarea LED pune în valoare obiectele din interior.

Exemple de vitrine 

★ Click foto pentru zoom.

Etajere tip bibliotecă

Elemente de design spectaculoase, etajerele tip bibliotecă pot fi utilizate ca separatoare între două zone (dining room și bucătărie, ori bucătărie și living room) și capacitatea lor de stocare poate fi destul de generoasă în funcție de proiectul de design.

Exemple de etajere tip bibliotecă 

★ Click foto pentru zoom.

Insula

Insula este un element foarte modern și util pentru o configurație de bucătărie, acolo unde spațiul permite. Insula poate integra chiuvetă și/sau plită, inclusiv spații de depozitare. Alegerea blatului de lucru și a materialelor pentru fronturi va pune în valoare noua ta insulă.

Exemple de insule 

★ Click foto pentru zoom.

Pocket doors

Pocket doors sunt ușile care se rabatează în lateralele coloanelor pentru a economisi spațiul atunci când sunt deschise. Elemente de design funcționale, pocket doors sunt gândite pentru ergonomie în spații reduse, cât și pentru efectul estetic.

Exemple de pocket doors 

★ Click foto pentru zoom.

Accesorii

Accesoriile pot fi foarte variate, începând cu coșuri de gunoi, accesorii de chiuvetă sau sisteme modulare de sertare pentru a depozita tacâmuri, vase și accesorii, articole de uz comun. Toate elementele care compun organizarea pe rafturi și sertare sunt personalizabile în funcție de proiectul de bucătărie.

Exemple de accesorii

★ Click foto pentru zoom.

Programează o ședință de consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a programa o ședință de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.