Lemn

Materiale de construcție bucătărie

Lemnul este fără discuție cel mai spectaculos și mai complex material pentru bucătării. Folosit în general sub formă de furnir, lemnul este un element viu, așadar “se acordează” permanent la factorii mediului înconjurător: lumină, umiditate și temperatură.

Lemnul se poate prelucra în multe moduri ce implică diverse procese mecanice și de finisare complet automatizate. Dar cele mai interesante moduri de prelucrare, prin care lemnul este explorat la întregul său potențial, și prin care practic capătă viață, sunt procedeele pur artizanale, realizate exclusiv manual de către maeștrii ebeniști.

Bucatarie lemn
Bucatarie lemn

Trebuie să țineți întotdeauna cont de faptul că lemnul, fiind un material natural, poate avea variații semnificative de la un lot la altul, așadar vă puteți aștepta la variații de culoare, venatură sau densitate între mostra sau produsul pe care l-ați văzut expus în showroom și produsul pe care îl veți primi.

NB: Lemnul nu este recomandat și nu se produce pentru blaturile de lucru în bucătărie. Dacă doriți un blat de lucru cu aspect de lemn vă recomandăm blaturile din HPL.

Plusuri și minusuri

  • Aspect natural inegalabil, unicitatea fiecărui element, durabilitate, pretabil în cadrul oricărui tip de ambient și design.
  • Necesită o întreținere atentă.

Tipuri

  • În funcție de esența lemnoasă.

Aplicabilitate generală

  • Fronturi
  • Blaturi de masă
  • Elemente de placare orizontală și verticală

Nivel de preț

  • Prețul variază în funcție de esență și tipul de prelucrare.

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.