Compozitul (Quartz)

Materiale de construcție bucătărie

Deși termenul compozit este printre cele mai frecvent întâlnite acum, când vine vorba despre mobilierul de bucătărie, termenul este unul foarte vag, folosit de multe ori în mod intenționat eronat, pentru a crea o imagine pretențioasă unui alt material (de ex.: blaturi din Laminat sau HPL).

Gama de materiale compozite se referă în realitate la plăcile de Quartz obținute prin compactizarea particulelor de quartz, piatră naturală și siliciu cu rășini termo-active.

★ Click pentru zoom

Gama de finisaje este foarte mare, iar Quartzul oferă prestații foarte bune, fiind folosit în general ca blaturi de bucătărie și elemente de placare pentru perete.

NB: Quartzul este recomandat doar în variantele de suprafețe lucioase. În variantele cu suprafață mată, quartzul se va păta și impregna foarte ușor și va fi dificil de întreținut.

Plusuri și minusuri

  • Rezistență crescută, gamă largă de finisaje, preț moderat.
  • Finisajele cu suprafețe mate sunt complet nerecomandate.

Tipuri

  • Variate culori și modele

Aplicabilitate generală

  • Blaturi
  • Elemente de placare orizontală și verticală

Nivel de preț

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.