fbpx
Despre noi-showroom bucatarii Bucuresti

Abordăm design-ul de bucătărie ca experiență integratoare, un ansamblu compus din unități componibile, alcătuite din elemente individuale.

Misiunea noastră este să coordonăm aceste elemente într-o configurație ideală pentru ca întregul să funcționeze în armonie.

 

Bucătăria componibilă modernă italiană

Conceptul de bucătărie componibilă este implementat de producătorii italieni de înaltă artă în design-ul de bucătărie.

Designerii italienii gândesc piese și instalații de mobilier personalizate pentru a utiliza fiecare segment de spațiu și a compune ansambluri funcționale cu apel estetic special.

Modulele sunt unite pentru a crea compoziția care se potrivește cel mai bine unei viziuni individuale de bucătărie.

 

mobilier bucatarie italia
mobilier bucatarie italia

Suntem creatori de ansambluri elegante de mobilier personalizat

Proiectăm în software 3D (3Cad & Metron) modele de mobilier de bucătărie care se comandă la producătorul italian în baza unui catalog de module și accesorii standardizate, de diferite dimensiuni și configurații, personalizate astfel încât să se încadreze perfect (în funcție de proiect) în spațiul dedicat bucătăriei.
Proiectele de bucătărie MyKitchen Studio sunt realizate în fabrici cu tradiție din Italia, ce îmbină artizanatul cu cele mai noi tehnologii de producție.

Fiecare piesă de mobilier este în sine unică și tratată individual în procesul de producție special pentru bucătăria ta.

Excelență în calitate și creativitate în organizare

Într-o bucătărie componibilă sunt organizate o serie de corpuri de mobilier personalizate destinate unui scop specific.
Aceste corpuri sunt unități de depozitare sau de încorporare a echipamentelor electrocasnice, corpuri sau baze de podea, coloane sau unități de depozitare înalte, etajere, sertare, blatul de lucru. Fiecare element poate fi personalizat individual.
Configurațiile creative sunt nelimitate.

Dacă ai în proiect ideea unei bucătării neconvenționale, bucătăria modernă produsă în Italia este cea mai bună alegere.

mobilier bucatarie italia

Unități suspendate pe perete

Echipate cu diferite sisteme de deschidere

Echipate cu diferite sisteme de deschidere dulapuri, mânere sau uși, în funcție de proiect, dimensiune, poziție și funcție a mobilierului de bucătărie:

• Deschidere batantă;
• Deschidere glisantă;
• Deschidere basculantă;
• Deschidere tip clapetă;
• Deschidere tip lift;
• Deschidere prin împingere;
• Deschidere prin pliere;
• Deschidere electrică.

Tipurile de deschidere și modelele de ușă de mobilier de bucătărie sunt asociate cu detaliile mânerului corpului suspendat, sau cu eliminarea acestuia din design. Anumite linii de design permit eliminarea mânerelor, iar deschiderea se realizează cu o ușoară presiune asupra ușii.

Opțiuni recomandate: mânere integrate și mânere aplicate; profil de front tip "gola"; profile frezate în frontul de ușă.

Împreună putem identifica tipul de personalizare preferată în funcție de logica dinamicii în bucătărie pentru a combina utilitatea cu estetica.

bucatarii modene italia

Bazele de mobilier de bucătărie

Situate sub blatul de lucru, gândite pentru depozitare

Elemente principale de mobilier de bucătărie, bazele sunt situate sub blatul de lucru, gândite pentru depozitarea produselor alimentare, vase, ustensile și inventar de bucătărie.

În bazele de mobilier pot fi încorporate aparate electrocasnice - cuptor, chiuvetă, mașina de spălat vase, ori mașina de spălat rufe.

Corpurile de bază sunt produse în variate forme și dimensiuni standard ori personalizate pentru a fi integrate în spațiul de bucătărie pe baza unor măsurători. Acestea pot fi prevăzute cu plintă sau fără plintă.

bucatarii lemn masiv

Blatul

Blatul este suprafața de lucru zilnică

Blatul poate fi considerat o piesă elementară a mobilierului de bucătărie, blatul este suprafața de lucru zilnică, mereu sub acțiunea variatelor proceduri de bucătărie, poate fi predispus la uzură.

Din punct de vedere al materialelor, pentru un blat rezistent există opțiunea gamei laminatelor, pentru o notă elegantă se poate alege un blat din piatră naturală, ori pentru un stil clasic, un blat de HPL, cu variate finisaje.

Pentru blaturile la înălțime de snack și pentru zona de masă recomandăm blaturi din lemn.

bucatarii moderne italia

Coloanele de mobilier

Elemente de mobilier care încep de la baze și se ridică până la înălțimea unităților de perete sau a tavanului

Coloanele sunt elemente de mobilier care încep de la baze și în general se ridică până la înălțimea unităților de perete sau a tavanului, pentru spațiu extra de depozitare.

Coloanele sunt utilizate drept cămară de depozitare, fie ea extractibilă sau nu, ori pentru a incorpora aparate electrocasnice, cuptor (electric sau cu aburi), frigider, mașină de vase, sertar cald, sertar de somelier, cantină de vinuri

Acolo unde spațiul permite, coloanele pot fi extinse cu supracoloane, segmente poziționate deasupra coloanelor pentru a oferi spațiu suplimentar de depozitare.

bucatarii moderne italia

Ușa corpului de mobilier de bucătărie

Frontul este partea exterioară care închide piesele de mobilier

Ușa sau Frontul de mobilier de bucătărie este partea exterioară care închide piese de mobilier de bucătărie (baze și coloane). Ușile pot fi construite în suprafețe plane, pantografate, clasice (tip ramă cu tablie), sau panouri subțiri din diferite materiale: sticlă sau gresie porțelanată, FENIX, lemn și laminat stratificat HPL, montate pe o ramă de aluminiu ușoară, pentru un design modern și superior calitativ din punct de vedere tehnic. Fronturile sau ușile conferă personalitatea bucătăriei, fiind elemente de compoziție estetică.
bucatarii moderne italia

Sertare, coșuri, organizatoare, suporturi, accesorii

Sisteme modulare de depozitare

Sistemele modulare de sertare sunt gândite pentru a depozita tacâmuri, vase și accesorii, articole de uz comun.

Există opțiunea de a alege dintr-o gamă variată de separatoare, suporturi ori coșuri de variate dimensiuni care pot fi folosite pentru stocare. Coșurile sunt detașabile, pentru a fi curățate sau reorganizate.

Toate elementele care compun organizarea pe rafturi și sertare sunt personalizabile în funcție de proiectul de bucătărie.

Un proiect excepțional pune în valoare spațiul disponibil

Studiul și evaluarea corectă a spațiilor sunt foarte importante în dezvoltarea unei scene de bucătărie. Creativitatea în design este condiționată de contextul unui spațiu delimitat, iar acest factor impune și stilul sau tipologia unei bucătării:

Bucătărie cu insulă

Bucătărie din FENIX

Fenix NTM&NTA

Bucătărie din sticlă

Bucătărie pe colț

Bucătărie clasică

MIA

Bucătărie în formă de L

SoHo Esențial

Bucătărie descompusă pe secțiuni

Colecția Segni

Bucătărie în formă de U

SoHo Eclectic

Ergonomie absolută

Avem în vedere dispunerea corectă a zonelor principale: zona de spălare, zona de pregătire alimente, zona de gătire și zona de răcire (frigiderul și congelatorul), care trebuie aranjate în manieră ergonomică.
Etapele pregătirii produselor alimentare sunt procese care trebuie simplificate, pentru a coordona eficient zonele de lucru (blat de lucru, frigider, cămară, chiuvetă, plită/cuptor).

Configurația optimă a bucătăriei consideră dinamica spațiului și acțiunile care se desfășoară în acest mediu pentru a contura un flux de mișcare liberă și naturală.

Idei și inspirații pentru bucătării moderne

Bucătăria modernă este cea mai populară alegere printre designerii de interior și clienții pentru care lucrăm, adesea generațiile tinere caută mobilier în ton cu un stil de viață mai dinamic.

Dezvoltăm ansambluri moderne de mobilier de bucătărie, cu atenție pentru tradiție și inovație, organizate în funcție de stilul tău, pentru a crea spații interesante, utile și funcționale.

Sfaturi pentru crearea unei bucătării moderne

Designul modern este o sursă de inspirație pentru armonie completă în casă. O bucătărie modernă este dinamică, un amestec perfect de mobilier funcțional și estetic. Alegerea mobilei de bucătărie modernă înseamnă experimentarea cu materiale noi și concepte noi.

Care sunt caracteristicile spațiului vostru?

Familiile vor avea nevoie de mai mult spațiu, comparativ cu persoanele singure sau cuplurile, iar cu copiii care se joacă și se joacă, siguranța bucătăriei moderne va fi foarte importantă.

Gândim în ansamblu și gândim la milimetru.

Avem în vedere poziționarea ferestrelor, culoarea pereților, pardoseală, instalații electrice, flux de gătit, servit persoane și luat masa alături de cei apropiați. Totul este calculat, integrat, compus în ansamblul de bucătărie proiectată la comandă.

Lumina joacă un rol fundamental.

Spațiile bine luminate sunt semnul distinctiv al stilului modern, iar atunci când pregătim mâncarea este important să avem o vedere optimă a zonei de gătit.

blat bucatarie quartz
Mobilier bucatarie ciment

O bucătărie modernă este o parte integrantă a unei locuințe.

Este esențial să avem în vedere criteriile tale de întrebuințare a spațiului de bucătărie. Bucătăriile moderne sunt în principal funcționale, iar frumusețea acestora derivă din utilitate și simț estetic.

Care este costul unei bucătării moderne?

Frumusețea stilului este în funcționalitatea sa, ceea ce înseamnă că putem construi o bucătărie modernă la un preț convenabil.

Ideea principală a designului modern este de a crea spații elegante care utilizează eficient materialele.

Catalog de prețuri

Pentru a-ți face o idee despre prețul pentru o bucătărie complet mobilată, te rugăm să completezi datele personale și vei primi catalogul de prețuri estimative pe e-mail.

  • Numărul de telefon nu este obligatoriu, însă dacă îl vei completa, un reprezentant MyKitchen Studio va intra în legătură cu tine pentru a discuta câteva detalii despre bucătăria ta de vis.

Idei de design interior pentru bucătării moderne

O idee bună pentru o bucătărie modernă este de a opta pentru un contrast viu între pardoseală, mobilier și pereți. Aceasta nu înseamnă combinarea unor culori tari ci mai degrabă alegerea unei pietre naturale gri cu un mobilier de bucătărie din lemn sau în culori neutre sau chiar alb pentru bucătăria noastră modernă.

Insula este un element esențial al bucătăriilor moderne, deoarece ne permite să includem scaune moderne și alte elemente funcționale pentru cafeaua de dimineață sau pentru o gustare după-amiază.

Pentru iluminat, avem tendința de a folosi lumini încorporate în mobilierul de bucătărie modernă, dar întotdeauna încercăm să punem accent pe cea naturală. Chiar și lămpile de suspensie sunt ideale pentru acest stil particular.

Pentru spațiile mai mari putem lua în considerare ideea unei bucătării open space.

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.

Totul începe cu un sentiment care devine o viziune, apoi devine o realitate.