fbpx

Lucioasă sau opacă, sticla este protagonista indiscutabilă a bucătăriilor moderne: curățenia estetică, stilul, eleganța, liniile riguroase și funcționalitatea sunt caracteristicile esențiale.

Design-ul creat este minimalist, compozițiile sunt luminoase datorită strălucirii materialului și capacității sale de a reflecta lumina, elegante, strălucitoare ca pietrele prețioase sau “oglindă” în cele cu finisaj lucios.

Avantaje ale bucătăriei din sticlă

Din punct de vedere funcțional, ușile din sticlă pe ramă de aluminiu nu se umflă de la umiditatea sau căldura care sunt întotdeauna prezente în bucătărie, nu ruginesc și nu se desprind datorită caracteristicilor morfologice ale materialelor în sine.

În plus, sticla este imună la atacul mucegaiului sau al insectelor. Ecologic, sticla rămâne neschimbată în timp și garantează o rezistență ridicată la pete, calcar și umiditate și este igienic și ușor de curățat.

Materiale și finisaje disponibile pentru bucătăriile din sticlă

Bucătăriile din sticlă sunt fără mânere, sticla fiind montată pe o ramă de aluminiu 100% reciclabilă, pentru a mări suprafețele netede și continue cât și pentru a spori reflexiile și jocul de lumină pe care îl creează.

  • Rama de aluminiu extrudat este compusă din patru elemente îmbinate la 45 °, vizibile atunci când ușa este deschisă;
  • Structura este ușoară și foarte solidă, rezistentă la coroziune și permite montarea de panouri din sticlă până la 2 metri înălțime;
  • Rama din aluminiu anodizat poate fi neagră sau șampanie.

Bucătăriile din sticlă sunt durabile și au o fascinație atemporală

Culorile disponibile pentru bucătăriile din sticlă sunt cele mai variate, variind de la nuanțele calde de gri până la gri perlat, trecând prin albul fără vârstă, până la culori strălucitoare; în combinație cu finisaje din metal sau lemn iau viață contraste plăcute și rafinate.

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.

Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.