fbpx

Designul de bucătărie este o metodă de acțiune.

Gândim o bucătărie în funcție de modul în care este utilizată, de acțiunea din bucătărie, cât și de personalitatea gazdei, transpusă în detalii estetice. Atunci când lucrăm cu materiale-vedetă, cum este lemnul de nuc cu nuanță închisă, căutăm să-i punem în valoare prezența prin intermediul unui cadru neutru.
Finisajul de beton pulbere pentru baze și coloane, inclusiv griul închis al unităților suspendate, încadrează ideal lemnul nobil, pus în scenă ca masă snack (cu picior panou de sticlă) și placare de perete cu etajere deschise. Blatul de lucru și placarea de perete din ceramică balansează greutatea lemnului pentru a echilibra compoziția.
Deși pare că ai nevoie de foarte mult spațiu pentru o bucătărie cu insulă sau peninsulă, adevărul este că astfel de configurații sunt ideale pentru garsoniere sau medii open space unde tranziția dintre bucătărie, dining room și living room asigură flux de mișcare, inclusiv economie de spațiu.
• Baze și coloane: PET, finisaj mat pulbere
• Blat de lucru și placare perete: Ceramic Iris pietra grey
• Blat de masă snack și lambriu cu etajere: Lemn de nuc

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Next ProjectAspen – Bucătărie pe colț modernă