fbpx

Compoziția ASPEN este caracterizată de un design cu balans destructurat.

Chiar dacă este prezentată într-un spațiu generos, ASPEN FENIX NTM este o bucătărie extrem de modulară, ce se poate adapta și aduce personalitate chiar și spațiilor cu dimensiuni limitate.

Bucatarii moderne

Departartajarea dintre cele două insule monobloc se identifică cu funcțiile active ale bucătăriei: spălarea și pregătirea alimentelor, respectiv zona de gătire cu plită și hotă tip „downdraft” încorporată în blat.

Cele două blocuri insulare sunt realizate integral din HPL Startificat Pietra Palladio, un material realmente indestructibil, care oferă și o deosebită experiență vizuală și tactilă, similară pietrei șlefuite de apă.

bucatarii fenix
Bucatarii moderne

Grupul de coloane din Fenix NTM, în noua culoare Verde Comodoro, ascunde frigiderele și spațiile de depozitare și este, de asemenea, „destructurat” de cele două segmente deschise din lemn de Nuc Canella, cu roluri funcționale complementare: spațiul dedicat electrocasnicelor de blat, cu un foarte util blat extractibil din inox, și spațiul de încorporare a cuptoarelor.

Bucatarii moderne

Chiuvetă integrată

Chiuvetă integrată (cu montaj sub blat) în blatul de lucru din HPL stratificat.

bucatarie-fenix

HPL Stratificat

HPL Stratificat Pietra Palladio este un material realmente indestructibil, care oferă și o deosebită experiență vizuală și tactilă, similară pietrei șlefuite de apă.

bucatarii fenix

Rame din aluminiu

Ramele ușilor sunt din aluminiu extrudat compus din 4 elemente îmbinate la 45°, vizibile la deschiderea ușilor. Structura este ușoară și solidă, rezistentă la coroziune, durabilă, din material reciclabil.

mobilier-bucatarie-fenix

Fronturi pentru uși

Ușa este acoperită cu un panou gros (front) de 4-6 mm, disponibil în gama largă de finisaje Aspen. Rezultatul estetic este foarte versatil. Acesta variază de la sticlă la lemn, la Fenix NTM® și NTA®, gres și HPL Stratificat, pentru a simula piatra și cimentul.

  • Previous ProjectAspen Fenix NTA

  • Next ProjectBucătărie cu insulă – Menta Integrat