fbpx

Poezie în design de bucătărie.

Prezentăm o configurație de mobilier de bucătărie cu elemente-vedetă din piatră (Technostone Grigio Carnico & Lamigres Calce Nero), aflate în contrast cu o esență de lemn plin de personalitate – Rovere Carbone, pentru masa snack retractibilă.
Dominanta de culoare pentru fronturi insulă și coloane (lăcuit mat Grigio Antracite) este punctată cu detalii foarte subtile din alamă – mânere, robinet, chiar și balamale, pentru un efect cromatic de lux.
Texturile piatră-lemn ale acestui ansamblu se îmbină armonios în versuri moderne cu structură clasică pentru a crea o poezie unde fondul este la de fel important ca și forma.
  • Insulă și coloane: Lăcuit mat Grigio Antracite
  • Chiuvetă: Technostone Grigio Carnico
  • Blat de lucru: Lamigres Calce Nero
  • Masă snack: Furnir de lemn Rovere Carbone

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Următorul proiectMiton Cucine – Menta_01

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.