fbpx

Proiect 3D de bucătărie și amenajare interioară

Am pornit de la analiza spațiului pentru a înțelege constrângerile – zona de bucătărie are înălțime redusă (2.2 metri), iar spațiul amplu de hol către bucătărie nu este pus în valoare.

Am transformat holul către bucătărie în zonă de dining, iar oglinda mare industrială cu ramă de metal asigură un element de tranziție la nivel de înălțime și volume pentru a compensa înălțimea tavanului din bucătărie, cât și pentru a crea o fereastră de lumină în dreptul mesei.

Am proiectat o bucătărie cu insulă dotată cu chiuvetă integrată în blat și plită pentru pregătirea și prepararea alimentelor, iar prelungirea blatului de insulă asigură o zonă de snack și socializare. Observă riflajul din lateralul insulei, realizat din același material de blat.

Coloanele ascund inventarul de bucătărie și spațiul poate să respire cu lejeritate.

Zona de living room este mobilată cu o etajeră cu structură de aluminiu, iar peretele este placat cu ceramică Pietra Ellen, element care se regăsește și în placarea de perete din bucătărie. Am încastrat un arzător bio-etanol într-un bloc de ciment pentru a respecta tranziția de materiale – piatră versus lemn și metal.

Biroul transparent din zona de studio reduce la nivel vizual volumele de mobilier și se confundă în decor.

Materiale

  • Fronturi insulă bucătărie – Metal brunat
  • Blat insulă bucătărie – Piatră ceramică Nero Calce
  • Coloane bucătărie – Lemn Rovere Vesuvio dogat
  • Placări de perete – Ceramică Pietra Ellen
  • Scaune – La Palma

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_02

  • Următorul proiectMK_Project_04

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.