fbpx

Cum transformăm o bucătărie de bloc într-o bucătărie de catalog?

Prezentăm un nou proiect de design de bucătărie gândit pentru un apartament standard de bloc. Dintre condiționările existente, spațiul bucătăriei este comun cu holul de intrare, iar singura fereastră disponibilă este destul de mică, astfel luminarea spațiului a fost o provocare.

Am pornit de la dezvoltarea unui spațiu multifuncțional – insula cu masă snack – pentru a aduce oamenii împreună în jurul unui reper central, utilizat ca unitate de lucru, depozitare și pentru servirea mesei.

Am obținut spațialitate, lumină și echilibru prin intermediul unei oglinzi rotunde, iluminată perimetral, care reflectă și corpurile de iluminat de deasupra mesei, pentru a crea astfel un tip de fereastră falsă. Acest detaliu aduce profunzime unui spațiu restrâns, iar consola care maschează caloriferul permite degajarea căldurii și poate fi utilizată ca etajeră.

Un separator din riflaje metalice delimitează holul de spațiul de bucătărie.

Pentru bucuria tactilă a gazdelor, am lucrat numai materiale cu suprafețe sensibile: microciment, lemn natural și blaturi de ceramică cu texturi diferite.

Special în acest proiect este designul cu un ușor mood japonez, care urmărește echilibrul și esențialitatea materialelor, subliniate discret cu detalii tehnologice rafinate la nivel de artă.


Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_11

  • Următorul proiectMK_Project_13

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.