fbpx

Design industrial și căldură domestică într-o casă înconjurată de natură.

Prezentăm un nou proiect open space de bucătărie cu insulă, living room și dining room, într-o casă construită cu accente și inserții de design industrial. Casa este situată într-o oază de natură, înconjurată de verdeață, un tablou verde natural continuu.

Am pus în valoare elementele structurale vizibile – stâlpi metalici, separatoare din lamele metalice – pentru a defini o temă de lucru, stilul industrial-naturalist, inclusiv paleta de materiale – metal, piatră, lemn, sticlă.

Bucătărie cu insulă

Insula de bucătărie este centrul de comandă al spațiului, cu blat de ceramică cu profil ridicat de 45 și chiuvetă din același material cu blatul, masă snack incorporată și fronturi din metal periat. Plita cu inducție este dotată cu hotă cu aspirație din blat.

La nivel de geometrie, am optat pentru coloane vitrate, coloane cu etajere deschise, versus coloane cu uși retractabile (pocket doors) care ascund zonele de cafeteria din bucătărie. Frigiderul este încorporat în prima coloană din stânga, iar ultima coloană din dreapta încorporează o vinotecă frigorifică.

Dining room

Am centrat zona de dining room în jurul unei mese rotunde din lemn natur și blat de piatră, într-o zonă a spațiului aflată în lumină naturală. În dreptul mesei, o bibliotecă cu structură de metal și etajere de lemn delimitează zona de dining și pune în valoare stâlpul metalic, element structural la vedere.

Biblioteca nu obturează vizual scările cu balustradă de sticlă, însă departajează spațiul. Scaunele de lemn cu textil verde continuă tema naturalistă.

Living room

Pentru zona de living room am profitat de separatoarele din lamele metalice pentru a crea un tablou tematic din materialele-vedetă – consolă de TV cu fronturi din metal ruginit cu aspect de corten, placare de perete din ceramică cu venatură naturală verde-turcoaz-ocru (care amintește de metal) versus placare de perete din lemn închis ars (stejar).

  • O canapea în formă de L încadrează spațiul social din living room și invită la relaxare.
  • Ca detalii, amenajarea include diferite accente metalice negre, vezi mânerul pentru ușa frigiderului, tuburile de lumină, scaune metalice de bar, inclusiv robinetul.
  • Fondul orizontal de lucru este un parchet de lemn deschis pentru a încălzi atmosfera.

Materiale

  • Fronturi din metal periat (Allutech Champagne) și metal ruginit
  • Placare din ceramică cu venaturală naturală cu efect metalic
  • Blat de ceramică (Pietra Piasentina Taupe Fiammato)
  • Placare de lemn
  • Parchet de lemn

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_06

  • Următorul proiectMK_Project_08

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.