fbpx

Un proiect de bucătărie open space care îmbină modestia cu extravaganța pentru a obține un echilibru estetic.

Am pornit proiectul de la o insulă care să delimiteze volumetric spațiul de bucătărie față de cel de living, astfel insula a devenit un punct central de socializare.

Răcitorul de vinuri din centrul insulei funcționează ca element simbolic de departajare între bucătăria funcțională (pentru gătit) și zona de bar cu vitrinele din dreapta (pentru socializare).

Coloanele din lemn Rovere Monza ascund în partea din stânga a cuptorului o centrală mascată după o ușă pentru acces direct la reglaje, cu deschidere tip gola.

De asemenea, un stâlp de rezistență este mascat în partea din stânga a bazelor și a unităților suspendate (bilaminat Visone), camuflat de placarea de perete și blatul din ceramică Emperador.

La nivel de compoziție, observă aliniamentul superior între supra-unitățile suspendate care se continuă cu linia supracoloanelor și mai departe cu linia superioară a vitrinelor pentru a desemna un orizont vizual bazat pe disciplină geometrică.

Blatul de ceramică Emperador propune un dialog de grosimi pentru spațiul de lucru de la perete (12 mm) versus blatul de lucru pentru insulă (8 cm), astfel sugestia jocului de înălțimi este reluată la nivel simbolic. Am ales acest finisaj cu personalitate pentru a lucra cu un material care preia prim-planul față de marmura albă a podelei.

Un detaliu estetic și funcțional este storul roman de la fereastră care disimulează absența unui volum suplimentar de mobilier pentru a obține continuitate geometrică.

În continuarea bucătăriei către living room avem o consolă de TV din Fenix care oferă un contrapunct de alăturare între lemnul natural al coloanelor și un material tehnologic pentru zona multimedia.

La nivel de tehnologie, bucătăria include plită cu hotă, mașină de vase, cuptor cu funcție de aburi, combină frigorifică (ascunsă în coloane) și un răcitor de vinuri.

Materiale de compoziție:

  • Blat de lucru și placare de perete – ceramică Emperador
  • Fronturi – bilaminat Visone
  • Coloane – Rovere Monza
  • Placare living room – Bilaminat Pietra Antracite
  • Consolă TV – Fenix negru

Dimensiuni:

  • Spațiu total – Lungime cameră: 777.5 cm, lățime cameră: 420 cm
  • Spațiu bucătărie – Lungime: 260 cm, lățime: 420 cm

3D rendering:


Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_12

  • Următorul proiectMK_Project_14

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.