fbpx

Ne place designul de bucătărie cu insulă ca expresie a personalității unei case.

Fiecare bucătărie cu insulă este unică prin elemente estetice și funcționale și reflectă o anumită abordare față de activitățile din bucătărie.
Cele două insule cu puncte de lucru pentru spălare și gătit, corelate prin masa snack ca punte de legătură definesc un triunghi de lucru cu ajutorul cuptorului din coloane.
Alegerea unui material cu aspect de oțel inoxidabil pentru unitățile de bază impune o atmosferă de bucătărie profesională, utilizată intensiv, pentru a proiecta un caracter solid și puternic.
Blatul din ceramică Dekton Sirius este un material ultra-sofisticat, plăcut la atingere și rezistent pentru activitățile zilnice de pregătire a mâncării.
Alegerea unui lemn de nuc pentru masa snack, placarea de perete, etajere deschise și coloane aduce o notă naturală în designul bucătăriei și încălzește atmosfera.
Caracterul puternic al lemnului versus finisaje de ceramică și metal compun un tablou de bucătărie construită pe criterii practice, o bucătărie cu insulă (nu una, ci două!), dezvoltată pentru bucătărit intensiv.

Fișă de proiect:

  • Baze: oțel inoxidabil PET
  • Blat: Dekton Sirius
  • Masă snack și placare de perete: Laminat Walnut
  • Coloane: Laminat Walnut
  • Unități cu etajere deschise și bibliotecă Factory

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Previous ProjectModerna

  • Next ProjectSegni

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.