Trucuri vizuale ingenioase într-un proiect de bucătărie cu peninsulă gândit pentru un spațiu atipic.

Prezentăm vizualizările 3D pentru un nou proiect de bucătărie situat într-un spațiu atipic cu lungime de 13 metri și lățime de 2.10 metri.

Deși considerat “atipic” pentru o casă, ca un culoar de trecere, acest tip de spațiu de bucătărie este similar ca formă cu cele din majoritatea apartamentelor de 2 camere din blocurile standard, dar cu lungimi ceva mai reduse.

Spațiul este luminat de o singură fereastră situată în spațiul de dining, astfel am lucrat cu un material care reflectă lumina – MDF lăcuit lucios.

Având în vedere lungimea spațiului, mobilierul este gândit să servească mai multor funcții:

  • Grupul de coloane din planul îndepărtat (pe lățimea camerei) este utilizat ca spațiu de depozitare – dulap de haine și pantofi – pentru ușa de intrare în bucătărie dinspre garaj.
bucătărie cu peninsulă
  • Grupul de coloane situat pe lungimea camerei găzduiește frigiderul side-by-side, două cuptoare și depozitare pentru efectivul de bucătărie.
bucătărie cu peninsulă
  • Corpul cu vitrină include o etajeră deschisă inferioară cu ramă de aluminiu și poliță de sticlă. Placarea de perete din spatele vitrinei cu finisaj de lemn Noce Monza face tranziția dinspre spațiul dintre bucătărie și dining room, iar la nivel cromatic, asigură un element vizual vedetă.
bucătărie cu peninsulă
  • Ansamblul de bucătărie este fragmentat în 4 zone consecutive astfel să utilizăm pe cât posibil vectorul de adâncime și să evităm senzația de aglomerare vizuală. Dacă am fi lucrat cu mobilier monobloc, spațiul ar fi fost foarte încărcat, astfel trucul vizual de fragmentare în unități cu spații libere de tranziție – dintre coloane, corpuri suspendate, corpuri vitrate, etajeră deschisă – degajează vizual volumul de mobilier.
bucătărie cu peninsulă
  • Observă linia de lumină LED care delimitează perspectiva orizontală de sub corpurile suspendate, aceasta este continuată cu LED-urile vitrinelor și desparte inclusiv corpurile vitrate de corpurile deschise, un efect geometric gândit să pună în valoare lungimea bucătăriei, cât și adâncimea ei.

Materiale de compoziție:

  • Blat de lucru → Ceramică Yamuna, 12 mm, inclusiv placarea de perete
  • Grup coloane lățime, baze și peninsulă → Fronturi de MDF lăcuit lucios Grigio Box
  • Corpuri suspendate → Fronturi de MDF lăcuit lucios Grigio Fumo
  • Vitrine → Ramă de aluminiu cu uși de sticlă Fume și etajeră deschisă cu poliță de sticlă

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Programări de consultanță

Alege un consultant disponibil, data programării și un interval orar pentru o discuție de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.