fbpx

Yin și Yang.

Atunci când se întâlnesc două materiale principale, ambele cu personalitate puternică, fiecare își împrumută din însușiri pentru a se completa reciproc. Echilibrul este un rezultat natural între două culori de contrast, albul magistral de ceramică cu venatură Statuario Altissimo, alături de esența de lemn întunecat de Eucalipt.

Cele două materiale spun o poveste mai veche ca timpul, însă modernă prin tehnologia de producție. Un joc atent de lumini și avem o poveste de dragoste în materie de design interior.

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Previous ProjectStylissimo

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.