Despre mâncarea bună se vorbește mai mult decât se mănâncă.

La fel și despre mobilierul de bucătărie.

Vei observa că unul dintre subiectele principale într-o bucătărie cu design „pretențios” este impresia invitaților despre bucătărie, astfel uneori este bine să optăm pentru un design minimalist, care deschide conversația despre mâncare, ori despre subiectele preferate ale gazdei.

Observă masa snack integrată în peninsulă, delimitează spațiul utilitar de bucătărie pentru a crea o zonă de socializare separată de nucleul de lucru.

Una dintre mărcile de calitate estetică pentru o bucătărie la comandă este simplitatea, iar acest ansamblu este realizat din două materiale complementare, aspectul de lemn versus Fenix în finisaj ‘Grigio Londra’, cu textură catifelată și aspect unicolor.

Cele două materiale comunică discret valori mai importante decât extravaganță estetică pentru a rezuma la esențial – a trăi viața cu simplitate.

Materiale de construcție

  • Coloane și corpuri suspendate: Bilaminat lemn finisaj ‘Noce Dozuki’
  • Unități de bază: Fenix ‘Grigio Londra’
  • Blat de lucru: Fenix ‘Grigio Londra’
  • Etajere deschise: Fenix ‘Grigio Londra’
  • Masă: Bilaminat lemn ‘Noce Dozuki’

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie