MENTA, un echilibru perfect între volume concrete și spații discrete

Anumite spații îți umplu sufletul. Acestea sunt făcute pentru a vă oferi echilibru, raționalitate și confort. Armonia lucrurilor devine armonia gândurilor. În acest fel ia naștere un ambient cald, infuzat cu filozofie Zen.

Bucatarie FENIX

Insula monolitică este realizată din Fenix® Nero Ingo, blatul de lucru este din Fenix compact, cu o grosime de 1,2 cm, în același finisaj negru supermat.

FENIX este uimitorul material regenerabil termic, anti-amprentă și super-mat, care permite dezvoltarea de proiecte cu un design elegant și curat, care va dăinui în timp.

Coloanele sunt din bi-laminat finisaj „Rovere mogano”, compartimentele deschise Waind sunt în același lemn și au fundalul contrastant în lăcuit mat „Rosso vino”. Polițele dispun sistem de iluminat integrat.

Bucatarie Fenix
Bucatarie Fenix

Inovatorul material Fenix NTM®, în această compoziție în culoarea Nero Ingo, permite realizarea unei bucătării integral cu același metal – uși de mobilier, placări și blaturi, inclusiv chiuvete turnate din FENIX®, rezultatul fiind unul cu adevărat spectaculos.