O bucătărie cu insulă funcționează de minune pentru spații domestice de mici-medii dimensiuni.

Când vorbim design interior, de fapt vorbim despre confort.

Fiecare cameră dintr-o locuință servește unui scop și implică o multitudine de destinații alternative în funcție de dimensiunea spațiului, ori de imaginația celui care locuiește. Poți lucra pe laptop din bucătărie dacă dorești, poți lua cina pe balcon, poți construi un avion în miniatură ca hobby din dormitor.

Dacă poți crea prin designul interior un spațiu domestic care cuprinde o multitudine de funcționalități, ai câștigat un avantaj important, avantajul confortului. Iar bucătăria cu insulă este în centrul acestui confort prin funcția elementară pe care o servește, sustenabilitatea alimentară și apropierea socială.

Italienii consideră bucătăria centrul de convivialitate domestică și socială.

Prezentăm o configurație de mobilier de bucătărie care creează această legătură de tranziție către living room prin unitățile de perete, vitrine și etajere deschise, un design mediat de insula cu extensie de masă centrală.

Compus din materiale cu statut nobil, piatră și esențe de lemn, alături de metal și sticlă, ansamblul de mobilier imprimă o senzație de eleganță clasică, atemporală, însă eminamente modernă.

Consultanță de proiect pentru o bucătărie cu insulă personalizată.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării cu insulă personalizată, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie