Fascinația irezistibilă a unei bucătării cu insulă de inspirație mediteraneană.

Prezentăm o configurație de insulă bucătărie cu elemente-vedetă din lăcuit mat (Paxos Grey) și ceramică mată Stattuario (blatul de lucru subțire ce integrează plita, iar imediat lângă, un bloc de grosime 6cm pentru zona de chiuvetă) aflate în contrast cu o esență de bilaminat lemn – Rovere Rustico, pentru masa snack.

Dominanta de culoare pentru fronturi insulă și coloane (Paxos Grey) este punctată cu detalii foarte subtile din inox (robinet) și ‘gunmetal’ – mânere și balamale, pentru un efect cromatic premium.

Texturile piatră-lemn ale acestui ansamblu se îmbină armonios în versuri moderne cu structură clasică pentru a crea o poezie unde fondul este la de fel important ca și forma.
Coloanele încadrate în nișe sugerează portaluri de trecere în lumi culinare și de design clasic, reinterpretate într-o cheie modernă.

  • Insulă și coloane: Lăcuit mat Paxos Grey
  • Chiuvetă: Inox lucios
  • Blat de lucru: Ceramică Stattuario
  • Masă snack: Bilaminat lemn Rovere Rustico

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie