Delicii estetice în bucătărie

Marea plăcere de a utiliza o bucătărie vine odată cu inspirația artistică, atât în materie de gastronomie, cât și în materie de design.

Prezentăm o configurație de catalog Zampieri Cucine care creează un ambient contemporan de mare artă, definit de combinația exactă dintre materiale, funcționalitate și atenție pentru detalii artizanale.

Observă masa snack cu colțuri rotunjite care creează o punte de socializare și servire a mesei între peninsulă și insulă.

O bucătărie Zampieri oferă spații generoase de depozitare, cât și o varietate de combinații de etajere deschise individuale sau integrate în coloane, inclusiv etajere sub formă de bibliotecă care delimitează spațiul de bucătărie de spațiul de living room.

Pentru a menține fluiditate stilistică, materialele sunt reinterpretate pentru mobilierul de living room.

Materiale de construcție

  • Fronturi insulă și coloane: Iron Ardesia
  • Blat insulă: Inalco Meteora Gris Bocciardato
  • Masă snack și boiserie: Smoked Eucaliptus
  • Tapet: Kanda Silver
  • Bibliotecă metalică Segni

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie