fbpx

O bucătărie albă cu peninsulă și influențe naturaliste într-un spațiu aerisit și luminat

Prezentăm un proiect de bucătărie în formă de L, ori bucătărie cu peninsulă, într-un spațiu foarte aerisit și luminat, cu deschidere pe doi pereți la terasa exterioară.

Din discuțiile cu clientul, am pornit de la o configurație de bucătărie aflată deja în cadrul spațiului, prezentă încă de la cumpărarea casei, bucătărie la care clientul a decis să renunțe după câțiva ani datorită calității inferioare a mobilierului existent, însă apreciată din punct de vedere al formei.

Ne place acest proiect întrucât, chiar dacă nu aducem schimbări majore asupra configurației, participăm în tandem cu clientul nostru pentru stabilirea fiecărui detaliu – vezi materialul riflat din lemn de nuc pentru corpurile suspendate, ori chiuveta scufundată în blatul de peninsulă.

În partea opusă peninsulei, bucătăria include două coloane pentru integrarea cuptorului și pentru spațiu de depozitare, iar alături de coloane, am adăugat o zonă de etajere deschise de lemn pe un fundal cu placare din același material. Prin intermediul acestei zone cu contrapunct de lemn realizăm o trecere naturală dinspre interiorul bucătăriei către exteriorul terasei cu grădină.

Noua bucătărie vine inclusiv o schimbare cromatică și în mod special calitate superioară, marca Binova Cucine, colecția Bluna, model Avola.

Materiale și detalii de proiect

  • Baze + coloane = PET Laser ‘Grigio Pietra’
  • Corpuri suspendate, model AVOLA = lemn de nuc Canaletto riflat cu ramă de aluminiu Champagne
  • Blaturi = ceramică Laminam ‘Fokos Sale’
  • Modul de blat pentru accesorii, Model Life finisaj ‘Grigio Fosco’
  • Vitrine = Model ‘Miles’ polițe retroiluminate, ramă aluminiu negru anodizat + sticlă reflexivă culoare ‘Fume’
  • Masa = model ‘Pisa’, picior central din lemn de nuc ‘Canaletto’ cu blat din ceramică Laminam ‘Fokos Sale’ și element rotativ din lemn
  • Scaune = model ‘Ella’ cu șezut tapițat din ‘Nabuck’

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_10

  • Următorul proiectMK_Project_12

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.