Bucătăria la comandă pune în valoare resursele unui spațiu.

Prezentăm o configurație de bucătărie proiectată pe baza unor parametri de utilitate, în cadrul unui spațiu generos care permite dezvoltarea unui ansamblu chiar excentric – vezi alăturarea celor două insule centrale pentru spălarea alimentelor (cu chiuvetă scufundată în blat), pregătirea și gătirea alimentelor.

Acest ansamblu propune un stil maximalist, unde detaliile minore (profilele tăiate la 30° pentru blat și ușă) reprezintă inovații majore de producție, iar volumele mari (coloanele vitrate și cele cu finisaj de lemn) sunt disimulate prin integrarea lor în perete, la linie cu peretele.

Deși avem mult mobilier, acesta se confundă în decorul general, iar cele două insule tronează în centru și concentrează acțiunea la mijlocul camerei.

Coloanele negre se deschid cu pocket doors pentru a dezvălui o zonă de bar, iar etajerele deschise balansează volumele monobloc pentru confort vizual.

Materiale de construcție

  • Blat de lucru: Piatră Taj Mahal Glossy cu profil tăiat la 30°
  • Unități de bază: Lăcuit Glossy Kenia cu profil tăiat la 30°
  • Coloane: Rovere Magma
  • Coloane vitrate: Sticlă fume, ramă neagră de aluminiu

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie