Design-ul de bucătărie este un studiu de ergonomie și estetică.

Ergonomia este arta de a aplica în design interior principii ale ingineriei factorilor umani în proiectare, interacțiuni și aspect. Un exemplu simplu de proiectare de mobilier pentru funcționalitate este insula cu blat de lucru unde zona de gătire este conexă cu zona de spălare pentru accesibilitate.

Observi cum blatul de piatră de 12 mm parcă “plutește” deasupra unităților de bază? Este un efect realizat la îmbinarea dintre două unghiuri care se întâlnesc la 30 de grade, al profilului de blat versus profilul unităților de bază, profile cu funcție de mâner pentru deschiderea ușilor.

De asemenea, trebuie să menționăm că frontul coloanelor negre este realizat din sticlă acidată (sablare chimică în baie de acid). Sticla acidată are un aspect mătăsos și anti-amprentă, iar structura de aluminiu care susține fronturile conferă rezistență exemplară.

Coloanele negre se deschid cu pocket doors pentru a dezvălui o zonă de bar, iar etajerele deschise balansează volumele monobloc pentru confort vizual.

Materiale de construcție

  • Unități de bază: Bilaminat Tech Alluminio Brunito
  • Coloane 1: Sticlă neagră acidată Nero Traffico Opaco
  • Coloane 2: Bilaminat lemn Noce Miele
  • Blat de lucru: Gresie mată Nero Greco 12 mm

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie