fbpx

„Eine soziale Küche” pentru gătit și petreceri montată într-un spațiu convertit dintr-un fost garaj în Bonn, Germania.

Bucătărie 1

Prezentăm un proiect finalizat și montat pentru clientul nostru din Bonn, Germania, proiect compus din două bucătării, prima la demisol, a doua în cadrul casei, la etajul 1.

Prima bucătărie, cea mare, este amplasată într-un fost spațiu de garaj/depozit convertit pentru a acomoda pasiunea gazdelor pentru gătit și petreceri cu prieteni, fiind astfel o bucătărie socială – „eine soziale Kuche”.

Înălțimea spațiului este de 238 cm, iar această condiționare tehnică a condus spre realizarea unor artificii tehnice de proiectare, montare și instalare.

Coloanele sunt realizate cu fronturi din Noce Canaletto cu efect dogat, un material cald cu influențe rustice.

Peninsula se continuă cu o masă snack pentru zona de dining, iar bazele pentru insulă sunt din Fenix Grigio Londra.

Blatul de lucru pentru insulă este realizat din ceramică Calce Nero, apoi acesta continuă dublat (cu grosime de 12 mm) pe masa snack, deasupra unui blat de lemn.

Chiuveta de pe insulă cu montaj sub blat este un workstation echipat cu tocător de resturi menajere, robinet, duș extractibil cu furtun, dozator de detergent și sistem de cuve glisante cu tocătoare mobile pentru diferite operațiuni de pregătire a alimentelor.

Zona de bufet este marcată de un șemineu cu bio-etanol și o vitrină Bellevue integrată în bazele cu fronturi de sticlă Antracit mat, cu blat și placare de perete HPL Pietra Antracite.

Același material de placare se regăsește și în spatele televizorului, inclusiv pe peretele opus televizorului, în spatele sistemului de polițe metalice. Această zonă cuprinde o chiuvetă secundară cu robinet și filtru de apă.

Tehnologie

 • Cuptor
 • Cuptor cu aburi
 • Două frigidere de 75 cm încorporate în coloane, lângă cuptoare
 • Coloane cu pocket doors care ascund aparatul de cafea, mixer și alte dispozitive de bucătărie
 • Mașină de spălat integrată în insulă

Bucătărie 2

A doua bucătărie este situată în camera de muzică, o cameră preferată de gazdele casei, unde cei doi petrec foarte mult timp ascultând sau cântând muzică. Această bucătărie este proiectată ca un mini-bar, gândită pentru acces rapid la băuturi, gustări și colecția de vinuri.

Bucătăria este complet echipată pentru utilizare, mai puțin un singur detaliu – plita și hota – pentru a rămâne la nivel de mini-bar, și nu o bucătărie pentru gătit.

Tehnologie

 • Chiuvetă
 • Mașină de vase
 • Mini-frigider cu congelator
 • Frigider de vinuri
 • Mașină de cafea

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
 • Proiect anteriorMK_Project_08

 • Următorul proiectMK_Project_10

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.