SEGNI este un sistem complex de integrare a zonei de bucătărie și a locului de luat masa cu living-ul, biroul și biblioteca, într-un ambient fluid și omogen.

Bucatarii moderne, bucatarie piatra

Elementele naturale precum Marmura atent selecționată și furnirele de stejar ce provin din trunchiuri excavate, cu vechimi mileniale, se suprapun volumelor ultramoderne – minimaliste.

Te vor uimi imediat fronturile până la fața blatului, cu o profilare specială din bronz, ce exclud astfel mânerele sau profilele de tip gola și dau blatului o grosime aproape inexistentă.

Bucatarii moderne, bucatarie piatra
Bucatarii moderne, bucatarie piatra

Coloanele, cu un sistem de construcție particular acestui model, oferă fronturi întregi din pardoseală până în tavan, asigurând astfel un fundal discret și unitar, similar cu cel al unor placări de perete de tip boiserie.

Panourile de perete evocă „rafturile de vase“ ale unui timp trecut iar sistemele divizoare cu polițe pe structuri metalice din bronz definesc spațiile funcționale și rolul acestora.

SEGNI ne readuce plăcerea de a găti și de a crea împreună, de a primi oaspeți, de a uimi și de a socializa într-un ambient plin de liniște și unică personalitate.

Te așteptăm în showroom, unde vei descoperi magia SEGNI și te vei putea delecta cu finețea detaliilor de design italian pur, rezultate din pasiunea designerilor Paolo Zampieri și Stefano Cavazzana.

Bucatarii moderne, bucatarie piatra