fbpx

Șarmul discret al unei bucătării de lux.

Prezentăm un nou proiect de bucătărie, dezvoltat în linie simplă și stil nordic-japonez, bazat pe detalii subtile și tehnologie “ascunsă”.
Am căutat un echilibru al experienței vizuale și tactile, obținut printr-o alternanță de materiale reci și materiale calde – vezi esența “caldă” de lemn Rovere Grigio Pepe pentru fronturile coloanelor și placare de perete, alături de un finisaj “rece” de metal periat pentru fronturi insulă și fronturi unități suspendate.
Blatul de ceramică Pietra Piasentina Taupe Fiammato, cu profilare geometrică și chiuvetă integrată în blat din același material, aduce un element solid care se continuă cu lemnul mesei snack pentru a obține un contrast cromatic de mare efect.
Coloanele din stânga includ o unitate vitrată și luminată LED pentru a întrerupe ritmul vizual monobloc, iar coloanele din dreapta includ o etajeră deschisă și un bufet multifuncțional ascuns în spatele unor uși retractabile – pocket doors.

Materiale

  • Fronturi coloane: Rovere Grigio Pepe
  • Blaturi de lucru: Pietra Piasentina Taupe Fiammato
  • Fronturi insulă: Metal periat, mâner Gola șampanie
  • Coloane vitrate cu iluminat LED și masă snack: Lemn ars
  • Pocket doors: Rovere Grigio Pepe

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_04

  • Următorul proiectMK_Project_07

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.