fbpx

Bucătarii nu spală vasele.

Când discuțiile de bucătărie sunt despre mâncare, știi că trebuie să mulțumești pentru masă unui Master Chef. În schimb, dacă vorbim despre mobilierul de bucătărie, trebuie să începi cu un conversation starter pentru gusturile rafinate în design.

Prezentăm o configurație de bucătărie cu design tranzițional, care face legătura dinspre dining room către living room. Inovația unui astfel de stil este utilizarea creativă și multifuncțională a spațiului.

Poți găzdui o petrecere cu invitați de la pupitrul blatului conector de stejar, poți pregăti un festin gastronomic pe insula cu blat din marmură Fior di Pesco și zonă de spălare cu trapă. Poți dirija un Big Band de oale, tigăi și tave din unitățile de bază (lăcuit super mat Verde Marrone), cu corul de pahare și farfurii în coloane și înaltele pe etajerele din stejar.

Cu asortiment de inox și sticlă pentru unitățile suspendate, lemnul de esență tare și suprafețele de lucru din marmură, inclusiv peretele din marmură pot impresiona orice cunoscător.

Iată cum o cină festivă încântă papilele oculare într-un decor de mare spectacol.

Întrebarea se impune, totuși, cine spală vasele?

Un răspuns evident ar fi, mașina de spălat incorporată.

  • Previous ProjectStyle Industrial

  • Next ProjectVesta

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.