fbpx

“Unii pictori transformă soarele într-o pată galbenă, alţii transformă o pată galbenă în soare.” Picasso

Avem libertate de creație atunci când alegem și asortăm materiale pentru o bucătărie, însă mai presus de viziune, ne trebuie curaj să putem lucra cu anumite materiale sau culori.

Având în vedere că o bucătărie este proiectată și construită pentru minim 15 ani de utilizare, alegerile noastre vor avea ecou în timp, trebuie să vedem în viitor, să știm sigur că alegerile de materiale vor fi pe plac chiar și peste 5 sau 10 ani.

Prezentăm o bucătărie dezvoltată în jurul unei culori vedetă – galbenul “Giallo Zolfo” – adus în contrast cu texturile de gri ale coloanelor și inoxul blatului de lucru. Fondul neutru bazat pe griuri este încălzit cu o culoare spectaculoasă  – galbenul solar și glossy al insulei.

Observă etajerele deschise cu textură de lemn care întrerup ritmul monobloc al coloanelor sau etajerele pe structură din aluminiu suspendate deasupra chiuvetei, acestea deschid spațiul și sunt destinate depozitării la îndemână a accesoriilor de bucătărie.

De asemenea, pentru a menține o linie minimalistă, trebuie evidențiat robinetul cu monocomandă și montaj în perete, iar în materii de detalii, zonele iluminate cu baghete LED sunt un deliciu.

Materiale

• Fronturi insulă și baze: Melaminat Beton Light
• Unități suspendate și coloane: Noce Canaletto
• Blat de lucru și front lateral insula: Ceramică cu venatură naturală
• Blat culisant masă snack: Noce Canaletto

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorArmony Cucine – Yota

  • Următorul proiectBinova Cucine – Lab