fbpx

Bucătăria open space deschide spațiul pentru mișcare.

Prezentăm un set de randări 3D pentru proiectul unei bucătării open space într-un spațiu relativ restrâns, însă foarte ofertant.

Am pornit de la ideea de partiționare a spațiului prin intermediul unei console multifuncționale tip insulă care integrează masa snack, o etajeră pentru depozitare și obiecte de decor, inclusiv un spațiu lateral pentru a aduce televizorul cu orientare spre living room.

Soluția oferită – a unei bucătării deschise – intermediază spațiul de bucătărie și spațiul de living room pentru a crea o legătură funcțională între cele două zone, cu tranziție simplă și de efect.

Materiale

Materialele alese lucrează în contrast – Fenix Negru ca dominantă cromatică, cu accente de lemn, furnir natural „Noce Canaletto”, inclusiv ceramică „Nero Calce” pentru blatul de lucru și placarea de perete a bucătăriei.


Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_01

  • Următorul proiectMK_Project_03

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.