fbpx

Frumusețea atemporală a lemnului întâlnește detalii industriale.

O compoziție bine echilibrată include multiple influențe de stiluri, însă niciuna nu trebuie să domine tabloul general. Același principiu se aplică și pentru forme și volume.
Furnirul natural în culoarea unui brandy versus piatra Dekton Kelya urmăresc o linie comună pentru fiecare unitate de mobilier, iar prezența compartimentelor și a etajerelor deschise, inclusiv vitrina cu sticlă, eliberează percepția unor blocuri monovolum.
Peninsula centrală nu se impune ca vedetă, ci face parte dintr-un ansamblu corelat la nivel estetic și funcțional. Zona de dining este separată de zonele de pregătire și gătire a alimentelor.
Adesea, ideea de bucătărie la comandă aduce cu sine multiple variante de materiale pentru finisaje, dar cele mai de efect combinații sunt cele simple, reduse la 2 materiale cu personalitate și prezență de spirit, lemn rustic plus piatră pentru trafic intens în pregătirea mâncării.

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Previous ProjectGlobetrotting

  • Next ProjectIrori