fbpx

Bucătăria este agora casei, locul unde familia și prietenii se adună împreună.

Am proiectat o bucătărie care redefinește termenul de bucătărie, ca zonă de pregătire a “bucatelor”. Noul nostru proiect este gândit ca un centru de socializare, cu funcție de cafeteria și vinotecă, perfectă pentru a găzdui petreceri organizate sau impromptu.

Clientul nu a dorit o bucătărie dedicată pentru gătit în mod special, iar decizia a fost să renunțe la tot ce ar fi inutil dintr-o bucătărie convențională și să ne rezumăm la confortul bucătăriei ca zonă de socializare, cu avantajul de a permite chiar și pregătirea unor preparate.

Ca detalii tehnice, blatul de snack bar este culisant și ascunde plita cu inducție și chiuveta, frigiderul side-by-side este încorporat în coloanele cu mâner, alături de un cuptor cu sertar termic și o mașină automată de cafea încorporabilă.

Coloanele vitrate cu sticlă fume aduc vesela și serviciul de masă la vedere, iar o vinotecă frigorifică încorporată ține colecția de vinuri la temperatură optimă de servire.

Materialul dominant pentru fronturi este Rovere Carbone, un finisaj de lemn ars, completat cu detalii all-black pentru structura metalică a vitrinei, mânere și plinte.


Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_07

  • Următorul proiectMK_Project_09

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.