fbpx

Bate în lemn, îți va răspunde

Se spune că atunci când bați în lemn ceri ajutorul spiritului care locuieşte în el şi vei beneficia de protecţie. Știm că nu toată lumea crede în superstiții, însă trebuie să recunoaștem că lemnul are o viață proprie.
În această configurație de bucătărie avem prezența magnifică a finisajului de lemn de stejar pentru masă snack și pentru unitățile suspendate, în contrast cu negrul mat pentru baze și unitățile cu vitrină, illuminate cu LED pe interior.
Observăm blatul cu greutate din piatră Infinity Milan cu chiuvetă undermount, “scufundată” în linia continuă a blatului, un efect de stil tipic bucătăriilor de lux. De asemenea, vezi mânerele tip fantă, incorporate în fronturi care oferă o priză metalică pentru deschiderea ușilor sau sertarelor.
Pentru a completa compoziția cu o trecere în dining room, biblioteca cu etajere deschise aduce spațiu suplimentar de depozitare și elimină din volumele pline ale unităților de mobilier.

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Previous ProjectIrori

  • Next ProjectMenta Fenix Negru