fbpx

Joc de contraste într-un proiect de bucătărie cu insulă care îmbină clasicul cu ultra-modernul

Ne plac alăturările de mare impact, iar designul de bucătărie ne permite să jonglăm cu percepția estetică, dar să tratăm totul la nivel de utilitate.

Prezentăm randările 3D pentru un proiect de bucătărie gândit pentru un apartament de casă veche care păstrează toate detaliile tipice – tavane înalte, ferestre înalte cu tocuri late, uși înalte, inclusiv elemente decorative pentru pereți – baghete, muluri, cornișe și alte profile de mare artă.

Am centrat poziționarea insulei cu masă snack rotundă pe axa ferestrei, astfel să obținem o poziție de comandă cu perspectivă vizuală. Insula este proiectată cu finisaj de piatră neagră cu venatură gri pentru a aduce un element-vedetă în cadrul configurației.

Grupul de coloane este camuflat cu finisaj alb în același ton cu culoarea pereților, astfel prezența coloanelor este aproape invizibilă, dar își păstrează funcționalitatea prin intermediul unor pocket doors care deschid o zonă de bufet pentru electrocasnice mici de zi cu zi. Coloanele ascund, de asemenea, un frigider încorporat și cuptorul.

Corpul cu etajere vitrate permite depozitarea accesorilor de bucătărie care merită să fie văzute, iar la nivel cromatic intră în contrast cu ansamblul de bucătărie. Observă tranziția cromatică, de la alb la gri către negru, un spectru neutru care permite gazdei casei să își aducă propriile culori în cadrul spațiului de bucătărie.

Materiale de compoziție:

  • Blat snack din stejar milenial (veritabil) – Segni
  • Insulă realizată integral din ceramică ‘Nero Greco’ (inclusiv blatul), cu fronturi pe ramă de aluminiu culoare ‘Champagne’
  • Coloane – Fenix NTM Grigio Efesso; coloană cu uși retractabile (pocket doors) cu interior din ceramică ‘Nero Greco’ și blat extractibil din inox
  • Vitrine suspendate cu ramă de aluminiu anodizat negru și sticlă reflexivă ‘Fume’ – ‘Milles’ cu sistem retroiluminat cu LED ‘Duplex’

Consultanță de proiect pentru construcția personalizată a unei bucătării moderne.

Suntem aici să te ascultăm pe tine.

Clienții vin la noi pentru sfaturi profesionale de proiectare și construcție a unei bucătării personalizate, însă ceea ce oferim în consultanță este mai presus de tehnică, oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și materiale care reflectă stilul viitorului proprietar.

Viziunea noastră în proiectare mobilă bucătărie reflectă viziunea ta.

Te invităm la showroom să ne cunoaștem, avem multe de povestit.

Proiectare mobila bucatarie
  • Proiect anteriorMK_Project_15

  • Următorul proiectMK_Project_17

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.