fbpx

Colecția SoHo surprinde într-o versiune de bucătărie „industrial golden age”.

Spații ample, o cămară spațioasă și dulapuri înalte, dimensionate, concepute pentru a conține electrocasnice extra mari, similare cu mansardele industriale din epoca de aur New York.

mobila-bucatarie-pe-colt

Elementele caracteristice bucătăriei SoHo, precum vitrinele cu sticlă armată sau fronturile metalice cu efect texturizat, permit abordarea unui design eclectic, dar totodată echilibrat.

În bucătăria prezentată, fronturile din metal texturizat în culoarea alamei sunt o prezență dominantă, dar susținută cu blândețe de lemnul de stejar natural cu noduri.

mobila-bucatarie-pe-colt
mobila-bucatarie-pe-colt

Hota puternică de tip cămin este realizată la comandă și placată cu o faianță de bucătărie geometrică, specifică perioadei Bauhaus. SoHo asigură o tranziție subtilă între trecut și prezent și va rămâne cu siguranță o alegere „timeless”, un design ce se va opune timpului.

Bucatarii moderne

Chiuvetă integrată

Chiuvetă integrată în blatul de lucru HPL stratificat.

bucatarie-fenix

HPL Stratificat

HPL Stratificat Pietra Palladio este un material realmente indestructibil, care oferă și o deosebită experiență vizuală și tactilă, similară pietrei șlefuite de apă.

bucatarii fenix

Rame din aluminiu

Ramele ușilor sunt din aluminiu extrudat compus din 4 elemente îmbinate la 45°, vizibile la deschiderea ușilor. Structura este ușoară și solidă, rezistentă la coroziune, durabilă, din material reciclabil.

mobilier-bucatarie-fenix

Fronturi pentru uși

Ușa este acoperită cu un panou gros (front) de 4-6 mm, disponibil în gama largă de finisaje Aspen. Rezultatul estetic este foarte versatil. Acesta variază de la sticlă la lemn, la Fenix NTM® și NTA®, gres și HPL Stratificat, pentru a simula piatra și cimentul.

  • Previous ProjectSoHo Contemporan

  • Next ProjectSoHo Esențial

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.