Suntem zen în bucătărie.

„Gustul pentru design modern începe din bucătărie. Calitatea vieții începe acasă, în bucătărie.

MyKitchen este bucătăria-concept, un proiect profund rafinat și adaptat personalității tale.”

Andrei Gângă, Director Artistic

Echipa My Kitchen Studio

Consultanță de proiectare și design de bucătărie

Discuțiile de consultanță ne ajută să îți înțelegem stilul de viață și modul în care te raportezi la ideea de bucătărie.

Configurația mobilierului de bucătărie este rezultatul unei ecuații cu multiple variabile: de spațiu, dimensiuni, utilitate și funcționalitate.

Acest rezultat este eminamente personal, conform preferințelor tale, astfel fiecare proiect MyKitchen este unic și original.

Programări consultanță

CUM LUCRĂM?

Proiectarea și producția bucătăriei tale sunt un efort de echipă.

Procesul nostru de lucru include multiple specializări – artistice, tehnice și administrative.

Pentru a eficientiza parcursul de proiect, fiecare etapă este responsabilitatea unui departament, sub coordonarea unei persoane de legătură, astfel vei fi permanent în contact și la curent cu dezvoltarea proiectului.

După ce intrăm într-o relație contractuală, vei fi în contact cu echipa noastră pentru urmări proiectul tău de la consultanță și design, până la livrare, montaj și recepția bucătăriei.

1

Artistic

Consultanța de proiectare și design-ul bucătăriei tale sunt realizate în etapa artistică a proiectului, această etapă fiind cea mai vizibilă pentru tine, inclusiv cea mai plăcută.
2

Tehnic

Comanda este pregătită pentru procesare în relația cu fabrica din Italia, inclusiv în cadrul șantierului tău, pentru coordonarea montajului și pregătirea recepției de bucătărie.
3

Administrativ

Suportul juridic intermediază toate detaliile contractuale - termeni și termene de livrare, procesare facturi și coordonare administrativă, astfel ca proiectul tău să decurgă fluent în toate etapele de dezvoltare.
4

Montajul bucătăriei

Managerul de proiect coordonează echipa de ingineri montaj în materie de programări de șantier și necesar tehnic, inclusiv remedieri, completări, urmate de recepția bucătăriei.

Made in Italy

De ce producem mobilierul de bucătărie în Italia?

Bucătăriile MyKitchen sunt produse în Factory-One din Italia, un centru de producție ultra-modern, care îmbină automatizarea cu artizanatul pentru a crea opere de artă în materie de producție personalizată de mobilier.

De ce nu producem bucătăriile în România?

Italienii lucrează design și producție de mobilier, în mod special mobilier de bucătărie, de aproape 100 de ani. Italia este lider mondial în materie de mobilier de bucătărie, iar posibilitățile tehnologice și constructive nu pot fi egalate de producția de mobilier din România.

Este mai scumpă producția în Italia?

Prețul produselor realizate în Italia este semnificativ mai mic, datorită unui flux de producție și volume foarte mari, Italia fiind și unul dintre cei mai importanți exportatori de mobilier.

Află mai multe