fbpx

Designeri de mobilier pentru bucătării cu personalitate.

Am început această călătorie la sfârșitul anilor 90, într-o perioadă tulbure și complet debusolantă pentru orice adolescent la început de drum.

Trebuie să îi mulțumesc aici tatălui meu, care cu mult tact, a reușit să re-canalizeze pasiunea și aptitudinile mele creative, bazate pe o temeinică educație muzicală, către lemn, măiestria prelucrării lemnului și implicit către industria modernă producătoare de mobilier.

După o perioadă de ucenicie cât se poate de reală, o perioadă în care am lucrat aproape trei ani în atelierul tatălui meu, am avut șansa de a mă angaja la o firmă germană de prestigiu și astfel să iau contact cu realitatea și complexitatea acestui domeniu.

De atunci, am avut în mod permanent șansa de a cunoaște mulți oameni deosebiți, profesioniști pasionați cu poveștile lor, vesele sau triste, care mi-au consolidat pasiunea pentru mobilier și în special pentru bucătării.

Totul începe cu un sentiment și o viziune, apoi devine realitate.

Tot șansa a făcut să o cunosc pe Doris și alături de ea am parcurs împreună maturizarea profesională.
Am descoperit împreună echilibrul, lucrând aproape 10 ani pentru brandul istoric Salvarani Cucine (GruppoFEG) în cadrul unui colectiv de cea mai înaltă calitate umană și profesională.
Acolo am învățat, alături de Doris, ce înseamnă profesionalismul și de atunci luptăm în fiecare zi să nu facem rabat de la etica profesională și să transmitem minunea designului în casele și viețile clienților noștri.
Showroom-Bucatarii-Bucuresti-myKitchen

My Kitchen Studio

Decizia de a porni propriul studio de bucătării a fost una naturală, dar care în același timp s-a dovedit o provocare foarte dificilă, pentru că a trebuit să aducem conceptul „Haute Cuisine” unui public dezamăgit de experiențele anterioare, neîncrezător și lipsit de răbdare.
Am înțeles ulterior că rolul nostru pe piață și valorile pe care le reprezentăm sunt mai mult ca oricând necesare clienților care cunosc sau își doresc design fatto su misura.
Misiunea noastră este de a rezista unei gândiri strict comerciale și de a ne dedica pasiunea exclusiv acelor clienți pe care îi merităm și care ne merită străduința.

Calitatea vieții începe acasă, în bucătărie.

MyKitchen Studio înseamnă mai mult decât „bucătării la comandă”, produse în acord cu o listă de dorințe și de idei ale clientului.
MyKitchen Studio este bucătăria-concept, un proiect profund rafinat și adaptat personalității clienților noștri, o compoziție elaborată realizată din detalii tehnice, criterii ergonomice și considerente estetice menite să suscite emoții și să aducă experiențe ce vor îmbogăți viața într-un cadru domestic, alături de familie și prieteni.

Andrei Gângă, Fondator și designer MyKitchen Studio

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.

Totul începe cu un sentiment care devine o viziune, apoi devine o realitate.

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.