fbpx

Suntem zen în bucătărie.

„Gustul pentru design modern începe din bucătărie. Calitatea vieții începe acasă, în bucătărie.

MyKitchen Studio este bucătăria-concept, un proiect profund rafinat și adaptat personalității tale.”

Andrei Gângă, Director Artistic

Echipa My Kitchen Studio

Consultanță de proiectare și design de bucătărie

Discuțiile de consultanță ne ajută să îți înțelegem stilul de viață și modul în care te raportezi la ideea de bucătărie.

Configurația mobilierului de bucătărie este rezultatul unei ecuații cu multiple variabile: de spațiu, dimensiuni, utilitate și funcționalitate.

Acest rezultat este eminamente personal, conform preferințelor tale, astfel fiecare proiect MyKitchen Studio este unic și original.

CUM LUCRĂM?

Proiectarea și producția bucătăriei tale sunt un efort de echipă.

Procesul nostru de lucru include multiple specializări – artistice, tehnice și administrative.

Pentru a eficientiza parcursul de proiect, fiecare etapă este responsabilitatea unui departament, sub coordonarea unei persoane de legătură, astfel vei fi permanent în contact și la curent cu dezvoltarea proiectului.

După ce intrăm într-o relație contractuală, vei cunoaște fiecare membru al echipei în etapa specifică pentru a urmări proiectul tău de la consultanță și design, până la livrare, montaj și recepția bucătăriei.

1

Artistic

Consultanța de proiectare și design-ul bucătăriei tale sunt realizate în etapa artistică a proiectului, această etapă fiind cea mai vizibilă pentru tine, inclusiv cea mai plăcută.
2

Tehnic

Directorul Artistic predă proiectul către Tehnicianul Proiectant și Managerul de Proiect pentru a pregăti comanda pentru procesare în relația cu fabrica din Italia, incluiv în cadrul șantierului tău, pentru coordonarea montajului și pregătirea recepției de bucătărie.
3

Administrativ

Suportul juridic intermediază toate detaliile contractuale - termeni și termene de livrare, procesare facturi și coordonare administrativă, astfel ca proiectul tău să decurgă fluent în toate etapele de dezvoltare.
4

Montajul bucătăriei

Managerul de proiect coordonează echipa de ingineri montaj în materie de programări de șantier și necesar tehnic, inclusiv remedieri, completări, urmate de recepția bucătăriei.

Made in Italy

De ce producem mobilierul de bucătărie în Italia?

Bucătăriile MyKitchen sunt produse în Factory-One din Italia, un centru de producție ultra-modern, care îmbină automatizarea cu artizanatul pentru a crea opere de artă în materie de producție personalizată de mobilier.

De ce nu producem bucătăriile în România?

Italienii lucrează design și producție de mobilier, în mod special mobilier de bucătărie, de aproape 100 de ani. Italia este lider mondial în materie de mobilier de bucătărie, iar posibilitățile tehnologice și constructive nu pot fi egalate de producția de mobilier din România.

Este mai scumpă producția în Italia?

Prețul produselor realizate în Italia este semnificativ mai mic, datorită unui flux de producție și volume foarte mari, Italia fiind și unul dintre cei mai importanți exportatori de mobilier.

Echipa MyKitchen Studio

Echipa My Kitchen Studio
Director Artistic

Andrei Gângă

Alături de mine vei descoperi ce îți dorești, ce putem proiecta și construi în materie de bucătării personalizate. Sunt specializat în consultanță și proiectare de ansambluri de bucătărie.

Sunt un designer de bucătării dedicat satisfacției clienților. Proiectez bucătării care îmbunătățesc nevoile individuale ale stilului de viață al fiecărui client. Proiectez și creez cu pasiune, scop și responsabilitate. O afacere de succes în lumea bucătăriilor este sinonimă cu clienți fericiți, astfel că mă străduiesc să mențin cele mai înalte standarde profesionale de la început până la sfârșit.

Sunt partener fondator MyKitchen Studio și General Manager.

Telefon: 0749 032 522
E-mail: andrei@mykitchen.ro

+++

În decursul experienței de peste 20 de ani în domeniul bucătăriilor am lucrat ca: Showroom Manager, Reprezentant de vânzări regionale pentru România al unui grup italian, Senior Kitchen Designer, Planificator de bucătării.

Suport juridic

Doris Alina Luca

Sunt aici să te ajut cu chestiuni juridice de proiect, contracte și facturi, suport administrativ și programări pentru întâlniri de lucru.

Sunt administrator și partener fondator MyKitchen Studio, responsabilă de chestiuni juridice în relația cu clienții, cât și cu furnizorii din Italia – de la contracte, facturi și informări de natură administrativă.

În calitate de administrator, sunt responsabilă de toate activitățile de gestionare a companiei – contracte de lucru și prestări servicii, management resurse umane, inclusiv chestiuni de contabilitate.

Telefon: 0740 315 295
E-mail: doris@mykitchen.ro

Echipa My Kitchen Studio
Brand Manager

Andrei Nicolescu

Sunt specializat în comunicare și relații publice, sunt responsabil de publicitate pentru MyKitchen Studio.

Sunt responsabil de activitățile de publicitate MyKitchen Studio, social media și dezvoltare website. Am experiență de peste 10 ani în domeniul advertising, strategie de comunicare și producție creativă, sunt specializat în copywriting, graphic design și web development.

Dacă vrei să colaborezi cu brand-ul MyKitchen Studio, sunt aici să fiu de ajutor.

Telefon: 0751 785 785
E-mail: nico@mykitchen.ro

Proiectant de bucătării

Bogdan Tanasă

Specializarea mea este tehnică, sunt foarte abil în programe de proiectare, modelare 2D și 3D, pentru arhitectură, mobilier și design interior.

Am studiat arhitectura la Universitatea Ion Mincu din București și lucrez în domeniul proiectării de arhitectură din 2018.

Specializarea mea este tehnică, sunt foarte abil în programe de proiectare, modelare 2D și 3D.

Am descoperit domeniul bucătăriilor personalizate odată cu MyKitchen Studio, alături de o nouă pasiune pentru proiectarea de mobilier la comandă și design interior.

Telefon: 0756 780 780‬
E-mail: bogdan.t@mykitchen.ro

Tehnician proiectant

Bogdan Pencu

Sunt responsabil de procesarea tehnică a comenzii tale în relația cu fabricile din Italia, urmărirea și confirmarea comenzii, suport tehnic.

Sunt tehnician proiectant MyKitchen si sunt responsabil de procesarea tehnică a comenzii tale în relația cu fabricile din Italia, urmărirea și confirmarea comenzii, suport tehnic.

Mă asigur că proiectul tehnic este recalibrat conform măsurătorilor și altor standarde de producție, pregătesc informațiile pentru furnizori și confirmarea comenzilor în producție.

Lucrez în domeniul bucătăriilor de peste 10 ani și cunosc în detaliu particularitățile fiecărui producător din portofoliul MyKitchen.

Telefon: 0799 760 937
E-mail: bogdan@mykitchen.ro

Manager de proiect

Alexandru Ciocan

Sunt responsabil de coordonare șantier, de la măsurători, programări montaj, recepție lucrare, inclusiv remedieri și completări, unde sunt necesare.

Sunt technician proiectant și coordonator de șantier pentru proiectele MyKitchen.

Sunt responsabil cu măsurătorile spațiului pentru proiectarea compozițiilor de bucătărie, inclusiv cu programări pentru montaje, supervizare montaj, planuri de instalații, recepția mobilierului și eventuale sesizări pentru neconformități, remedieri, sau modificări de proiect.

Telefon: 0747 780 780
E-mail: alex@mykitchen.ro

Echipa My Kitchen Studio
Inginer montaj

Bogdan Ciuraru

Sunt inginer specializat în montajul mobilierului de bucătărie, instalații sanitare și electrice, reglaje și finisaje de proiect.

Sunt inginer specializat în montajul mobilierului de bucătărie, instalații sanitare și electrice, reglaje și finisaje de proiect.

Mă asigur de recepția și verificarea mobilierului primit de la furnizorii MyKitchen Studio și gestionez depozitul, transportul și manevrarea mobilierului până la clientul final.

Sunt responsabil de buna desfășurare a montajului de mobilier, astfel încât să fie respectate toate standardele de producător și ale MyKitchen Studio în predarea proiectelor.

Echipa My Kitchen Studio
Inginer montaj

Gelu Dumitrache

Sunt inginer specializat în montajul mobilierului de bucătărie, instalații sanitare și electrice, reglaje și finisaje de proiect.

Sunt inginer specializat în montajul mobilierului de bucătărie, instalații sanitare și electrice, reglaje și finisaje de proiect.

Mă asigur de recepția și verificarea mobilierului primit de la furnizorii MyKitchen Studio și gestionez depozitul, transportul și manevrarea mobilierului până la clientul final.

Sunt responsabil de buna desfășurare a montajului de mobilier, astfel încât să fie respectate toate standardele de producător și ale MyKitchen Studio în predarea proiectelor.

Expert contabil

Simona Mateiu

Mă asigur că aspectele contabile și economice ale MyKitchen Studio sunt la zi și bine efectuate.

Sunt expert contabil MyKitchen Studio și responsabilă de organizarea, supravegherea, gestionarea și controlul desfășurării activităților financiare și contabile în cel mai eficient mod și în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege un consultant disponibil, o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.

Deschide chat
Suntem pe WhatsApp. Click să vorbim.
Salutare. Cum putem fi de ajutor?