fbpx

Bucătării italienești cu suflet contemporan.

Povestea Doimo Cucine începe în 1994 în Nervesa della Battaglia, un orășel din mediul rural din Treviso, în nordul Italiei. În prezent, Doimo Cucine produce și livrează bucătării în peste 40 de țări.

Doimo Cucine produce mobilier în Italia în Veneto, o zonă cu o tradiție îndelungată a meșteșugului de tâmplărie, tradiție care inspiră studiu de proiectare, selecția exactă a materialelor, o atenție la detalii și bun gust italian, principii actualizate în producție cu tehnologii de nouă generație.

Doimo Cucine sunt producători de mobilier de bucătărie premium

Lucrăm cu Doimo Cucine de câțiva ani și în decursul parteneriatului am proiectat câteva zeci de bucătării, configurații care surprind cele mai noi tendințe de design, transpuse în realitate în Italia de fabrica Doimo Cucine.

Fiecare dintre proiectele Doimo exprimă un stil de viață specific proprietarului, deoarece frumusețea unei bucătării este tocmai în individualitatea sa.

Filter

Doimo Cucine – Aspen Fenix NTA

ASPEN reprezintă vârful tehnologic al bucătăriei: practică și versatilă, subtilă dar extrem de solidă.

Doimo Cucine – SoHo Esențial

O bucătărie completă cu design centrat pe spațialitate și esențialitate.

La cucina piccola fa la casa grande

Suntem parteneri de producție cu companii italienești de mobilier de bucătărie premium-luxury, companii care îmbină artizanatul cu tehnologia avansată de fabrică pentru a inova cu fiecare nouă colecție.